Menu

1 iunie, Ziua Copilului | Idei de cadouri de la Artandcraft

Cu paşi mici şi siguri ne apropiem de prima zi de vară, de luna iunie şi de al ei început plin de sărbătoare. Ziua de 1 iunie! Evident, este ziua aceea ce trebuie să fie una frumoasă și deosebită, plină de distracţie şi voie bună, ziua în care cei mici vor primi mai mult ca niciodată cadouri …. cam ca în ziua de Crăciun sau de Paşte :). Aici se adaugă şi participările la party-uri organizate special pentru ei, sărbătorind una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții – copilăria.

Copiii știu că e ziua lor și, indiferent de vârstă, se așteaptă să fie în centrul atenției, să fie răsfățați. Nimic nu se poate compară cu bucuria ce se citeşte pe faţa unui copil atunci când primeşte cadoul dorit.

Aşadar, ziua de 1 iunie se apropie cu pași repezi, cei mari au cu siguranță nevoie de inspirație în alegerea celor mai potrivite cadouri pentru prichindei. Dacă te numeri și tu printre cei care au dat start vânătorii de daruri, mi-am propus să îţi dau câteva idei originale ce îţi vor uşura substanţial munca în căutarea cadoului perfect de 1 iunie.

 

Îmbracă-l pe cel mic în cele mai frumoase haine

În loc de hăinuțele obișnuite pe care le poartă zi de zi, de 1 iunie îmbracă copilul într-o ie, fie fetiță, fie băiat. Dacă vrei să cumperi un cadou pentru un copil drag ţie, o ie este un cadou binevenit. Mai ales că se apropie şi ziua serbărilor de sfârşit de an şcolar şi o ie este chiar potrivită. Aici găseşti câteva modele foarte interesante.

 

O zi ca 1 iunie fără dulciuri ar fi foarte tristă. O jucărie pe care ştii că şi-o doreşte de mult, un ceas sau un tricou simpatic, însoţite de dulciuri, bineînţeles, e mai mult decât suficient pentru a putea vedea un zâmbet larg şi mulţumit pe faţa copilului tău de 1 Iunie. O gamă largă de cadouri pentru cei mici găseşti în colecţia Vladut’s Story de la ArtandCraft. De la dulciuri, rechizite şcolare, tricouri aici găseşti tot ce vrei.

Şi un lucru foarte important! Colecţia Vladut’s Story are în această periodă o reducere de 15 la sută.

 

 

 

Colecţia Bloody Famous nu se lasă mai prejos şi e plină de obiecte, tocmai potrivite pentru a putea fi făcute cadou, celor mari şi celor mici.

Alte câteva colecții ce cuprind foarte multe cadouri: Via DeliceVladut’s StoryTransylvania, Kisses from TransylvaniaOnce upon a time in Romania, Happy Traveler, I LOVE RO.

Un amănunt foarte important. Dacă nu apuci să faci comandă online pe site-ul www.artandcraft.ro poţi trece prin magazinul Romanian Art&Craft din Băneasa Shopping City (etaj 1, lângă food court), dacă eşti din Bucureşti sau în trecere.

 

Dacă ai pierdut informaţia potrivit căreia prietenii mei de la Art&craft au deschis primul magazin  în Băneasa Shopping City din București îţi spun eu acum că în Băneasa Shopping City găseşti toate colecțiile lor de produse. Până acum, aşa cum bine ştiţi, magazinele Art&Craft se găseau în marile aeroporturi din ţară, precum și în magazinul online.

.

 

Bicicleta şi parcul de aventură, atracţiile principalele ale celor mici

 

Dacă vrei ca în această zi să îi dăruieşti o experienţă pe care să nu o uite prea curând, atunci surprinde-l cu o vizită într-un parc de aventură? În astfel de spaţii există locuri special amenajate, în funcţie de vârsta copiilor, în care aceştia îşi pot pune antrena spiritul competitiv şi se pot distra în voie. Dacă alegi parcul de lângă casă, atunci alege pentru el un cadou care să îl ajute să se distreze: o bicicletă sau o trotinetă, poate chiar o pereche de role, care vor face plimbările prin parc mult mai interactive.

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram