Menu

”Poveşti din Pădurea Muzicală” la Muzeul Naţional al Literaturii Române

Sâmbătă, 5 august, de la ora 11.00, în cadrul proiectului Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române, Vasile Ernu vă propune o întâlnire cu scriitoareaCristina Andone, care va prezenta cartea sa, Enescu şi hora razelor de soare, cu ilustraţii de Adriana Gheorghe, Sebastian Opriţă şi Thea Olteanu

Acest volum nou, apărut anul acesta, la Editura Nemira, completează colecţia binecunoscută a Cristinei Andone, Poveşti din Pădurea Muzicală,ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cartea Enescu şi hora razelor de soare este însoţită de un CD cadou cu o oră de muzică enesciană: cele mai cunoscute piese orchestrale ale lui George Enescu, Rapsodia română nr. 1 în La major, Rapsodia română nr. 2 în Re major şi Simfonia a II-a in La major.

 

CRISTINA ANDONE este scriitoare, activist educaţional şi trainer de creativitate. Cărţile sale, Poveşti din Pădurea Muzicală, vândute în 120.000 de exemplare, îşi propun să îi familiarizeze pe copii cu muzica clasică printr-o metodă pedagogică originală: audit de brand muzical. Cele nouă cărţi despre muzica marilor compozitori împletesc planificarea strategică de marketing cu teoria muzicală în nişte poveşti armonioase, cu miez. Autoarea tocmai a terminat un roman despre cum să-ţi dai demisia din publicitate şi are în lucru o carte despre ii. Colecţia ei etnografică poate fi admirată atât în ilustraţiile din cartea pe care o va prezenta sâmbătă, cât şi în cadrul atelierelor de carte organizate în Bucureşti şi în ţară.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram