Menu

18 noiembrie – Black Friday, ziua reducerilor la piatra naturală pentru amenajări!

Black Friday 2016 se apropie cu pași repezi și trebuie să ne pregătim din timp dacă vrem să prindem cele mai bune reduceri. Toate studiile arată că în luna noiembrie și mai ales în ziua de Black Friday toată lumea este pusă pe cumpărături. Și dacă până în anii trecuți în această zi erau la mare căutare electronicele și electrocasnicele, acum putem cumpăra aproape tot ce ne trece prin cap la un preț redus.

Așadar, dacă vrei să îți reamenajezi baia, bucătăria, terasa sau grădina, pe 18 noiembrie ai preturi reduse la piatră naturală.

Și în acest an, la cel mai important furnizor de piatră naturală și decorativă din România – Piatra online este black friday  pe 18 noiembrie.  24 ore pe online și 12 ore în showroom. Peste 100 de produse vor avea discount-uri de până la 80 %.

În perioada campaniei de Black Friday, vei putea cumpăra produsele online, de pe site-ul www.piatraonline.ro sau direct din showroom-ul din Aleea Teișani nr. 137 A.

 

piatra

 

Despre 18 noiembrie – Black Friday, Mariana Brădescu, Managing Partner Piatraonline spune că ”este un eveniment dedicat clienților noștri și potențialilor clienți. Vom face livrări în aproximativ o săptămână începând cu 18 noiembrie”.

Piatraonline a pregătit pentru ziua de 18 noiembrie stocuri de 20.000 de mp de piatră naturală însumând peste 100 de produse.

Bine, bine dar acum poți să te întrebi: de ce să-mi cumpăr piatră naturală de Black Friday, de la PiatraOnline?


Comanzi online sau direct din cel mai mare showroom de piatră naturală din Romania (Aleea Teisani, nr. 137 A).

Livrarea se face foarte rapid – 24 – 48 de ore (zile lucrătoare), oriunde în țară.

Servicii complete. Beneficiezi de consultanță, montaj, de tratamentul ce trebuie aplicat pentru creşterea rezistenţei materialului şi … poti intra în legătură cu o echipă de montatori cu experienţă în lucrul cu piatra naturală, asta dacă nu te pricepi singur 🙂


 

bucatarie

Cu un joc vesel de culori, plăcile Terazzo  au un aspect exotic și aduc în casă o atmosferă de vară nesfârșită!

 

În continuare, mai vin și cu trei motive pentru care ar trebui să îți cumperi piatră naturală de Black Friday și nu numai:

1. E un material extrem de rezistent

De o calitate mult superioară gresiei sau faianței, diferitele placi de marmura, travertin sau ardezie, ce pot fi folosite pentru pardoseală sau placări ale pereților, vor rezista până la 50 de ani în amenajarea ta.

2. Piatra naturală este de o frumusețe aparte

Perfect încadrată în tendințele actuale ale design-ului interior, de folosire a materialelor natural, piatra naturală are o frumusețe aparte: fiecare placă este unică,  o textura absolut unică.

3. E ușor de integrat în concepte de amenajare

În general, piatra naturală este un material versatil – adică este ușor de integrat în orice tip de stil de amenajare. Acest lucru se datorează faptului că există foarte multe variante de finisaje și dimensiuni ale plăcilor: finisajele pot scoate în evidență textura rustică a pietrei sau o pot pregăti pentru amenajări contemporane, minimaliste, iar tipul de placă ales poate puncta mărimea spațiului sau poate întări o atmosferă inedită.

terasa

Pentru că o casă nu e niciodată completă fără o terasă sau o curte îngrijită, la vară ai grijă ca terasa ta să se ridice la standardele pe care le-ai impus și casei.

 

Despre piatraonline.ro

Piatraonline.ro, marca inregistrata a Rockstar Construct, este cel mai mare magazin online de piatra naturala din Romania, cu o gama de peste 1500 de produse din: travertin, ardezie, marmura, ardezie flexibila si mozaicuri din travertin si marmura. Membru al Marble Institute of America, piatraonline.ro a deschis in 2013 cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania.

Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale a realizat recent un parteneriat cu Asociația Clubului Român de Mobilă (ACRM) pentru a veni în întâmpinarea producătorilor de mobilier care folosesc piatra naturală, marmura sau ardezia flexibilă SKIN.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram