Menu

3 cadouri speciale de Crăciun pentru tatăl, bunicul şi soţul tău

Ce-i cumpăram, din postura de Moş Crăciun, partenerului nostru? Dar tatălui? Dar bunicului? Ştiu, este o temă grea. Uneori intrăm în panică, alteori dacă suntem organizate o rezolvăm foarte repede.

Crăciunul, una dintre cele mai îndrăgite sărbători de pe parcursul anului, se apropie cu repeziciune şi înainte de treburile casnice, gătit şi împodobit bradul, ne preocupă darurile ce trebuie să le cumpărăm celor dragi. Astăzi, vorbim despre cadourile pentru bărbaţi.

 

Iată câteva idei de codouri pentru cei 3 bărbaţi din viaţa noastră: soţ, tată şi bunic

 

1. Un cadou pentru bunicul

Întotdeauna ne gândim să cumpărăm un cadou care să fie ceva folositor.  Şi un asemenea cadou ar fi un aparat de bărbierit pentru bunicul. Un cadou uşor de ales şi probabil că va fi şi unul foarte folosit. Alături, în punga de cadou îi poţi pune şi o apă de colonie. Cu asta nu vei da greş, pentru că bunicul îşi va aduce mereu aminte de tinereţe. Briciul, pămătuful şi apa de colonie sunt reperele tinereţii lui. Le folosea întotdeauna, în special, înainte de a ieşi duminica la horă.

 

 

2. Un cadou pentru tata

Aparatul de tuns este indicat pentru tata. Îl va folosi destul de des. Maşinile noi de tuns sunt potrivite oricărui tip de păr, graţie tehnologiei avansate. Aşa că nu-ţi faci grijă că tata nu se va descurca să folosească un asemenea cadou.  Astfel, tatăl tău va învaţă trucurile meseriei pentru a economisi timp, efort şi bani cheltuiţi la frizer.

 

 

 

 

3. Un cadou pentru soţ

L-am lăsat la urmă pe soţ. Dacă este genul de persoană care niciodată nu ştie ce vrea să primească de Crăciun atunci îţi va fi foarte uşor, deşi tu ai zice că este cel mai complicat lucru.

În acest caz ai trei variante: un parfum, un ceas sau un portofel. Nu uita că în portofel trebuie să pui întotdeauna bani.

Poţi lua un parfum bun de calitate, la un preţ bun, dar în cantitate mai mică.

Chiar dacă soţul tău are deja un ceas, asta nu înseamnă că nu-i poţi cumpăra de Crăciun un altul. În această privinţă trebuie să ţi cont de un singur lucru: să fie diferit 🙂

 

 

Să ştiţi că întotdeauna contează gestul nu suma care o avem alocată cadoului pentru persoana iubită. Pentru aceasta, trebuie să îi cunoști bine hobbyurile, obiceiurile şi micile voastre secrete.

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram