Menu

3 măsuri de SIGURANŢĂ pe care să le iei dacă deţii un HOTEL

Hotelurile sunt locurile unde oamenii vin pentru a se simţi ca acasă, atunci când călătoresc. Fie că sunt în vacanţă sau nu, aceştia îşi doresc să aibă parte de condiţii de calitate, confort şi siguranţă, atunci când se cazează la un hotel. Astfel, în calitate de manager, ai datoria de a le oferi atât un loc în care să se simtă bine, cât şi un loc sigur, în care să nu fie expuşi niciunui pericol.

Iată ce măsuri de siguranţă trebuie să iei:

 

1. Curăţenia

Din păcate, foarte multe hoteluri şi pensiuni neglijează aspectele legate de igienă, iar acest lucru le afectează, în primul rând, imaginea. Mai mult, o igienă precară în cadrul unui hotel poate pune în pericol sănătatea celor care îl vizitează, din cauza faptului că microbii şi bacteriile pot fi răspândite foarte uşor într-un asemenea mediu. Dacă deţii un astfel de loc, asigură-te că dotezi încăperile hotelului cu toate cele necesare unei igiene impecabile, atât în ceea ce îi priveşte pe clienţi, cât şi în ceea ce priveşte personalul cu care lucrezi. De exemplu, pe site-ul Sanito poti cumpara online cosuri de gunoi, precum şi alte produse pentru spaţiile sanitare la cele mai bune preţuri. Este foarte important ca cei care se cazează să beneficieze de condiţii bune, aşa că trebuie să pui un mare accent pe curăţenie.

 

 

 

2. Sisteme antiincendiu!

Situaţiile neprevăzute se pot ivi în orice moment, aşa că este recomandat să fii pregătit, pentru a nu avea parte de neplăceri. Astfel, trebuie să fii conştient că, din punct de vedere legal, ai obligaţia de a-ţi dota hotelul cu un sistem antiincendiu care să funcţioneze în parametri optimi. În al doilea rând, trebuie să deţii un astfel de sistem din respect pentru siguranţa clienţilor şi a oamenilor cu care lucrezi, dar şi pentru siguranţa ta. Găseşti la Pasinstal o gamă variată de sisteme antiincendiu, ca să previi pericolele. Dotările hotelului tău îl vor face pe acesta să fie mai apreciat de către cei care îl vizitează!

 

 

 

3. Sistem de securitate!

 

 

Pe lângă camerele de supraveghere care trebuie instalate în fiecare loc deschis, este esenţial ca hotelul tău să beneficieze de un sistem performant de securizare a încăperilor în care se cazează clienţii tăi.

Acesta presupune utilizarea cartelelor magnetice pentru a închide şi deschide uşile camerelor, precum şi accesul în hotel doar pe baza acelei cartele. Această măsură împiedică paătrunderea în clădire a persoanelor străine, ce pot aduce daune de tot tipul, celor cazaţi acolo.

 

 

 Ia aceste măsuri de siguranţă şi vei vedea rezultate favorabile! Clienţii tăi vor fi satisfăcuţi, iar afacerea ta va merge ca pe roate!

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram