3 motive care te vor convinge să nu porți bijuterii din aur și argint în același timp

Bijuteriile alese cu grijă stârnesc în fiecare dintre noi un puternic sentiment de fericire. Dar, cu toate acestea trebuie să cunoști foarte multe amănunte despre bijuteriile tale. De exemplu, uite de ce nu e bine să porți aur și argint în acelați timp!

1. Îți induc stări diferite

aurul și argintul sunt printre puținele metale prețioase care au efecte asupra corpului și a organismului uman

Pe lângă proprietatea lor estetică și practică în confecționarea bijuteriilor și a altor obiecte de valoare, aurul și argintul sunt printre puținele metale prețioase care au efecte asupra corpului și a organismului uman. 

  • Aurul, spun cercetătorii, este un bun aliat în cazul problemelor cu articulațiile. Purtarea acestui metal pe piele reduce semnificativ simptomele de reumatism și calmează durerea de articulatii. În schimb, aurul este foarte eficient în stimularea circulatiei sanguine, având un efect relaxant asupra vaselor de sânge atunci când este pus în contact cu pielea. 
  • Argintul este și el un metal cu proprietăți calmante și vindecătoare, însă acesta acționează diferit asupra corpului uman. În timp ce aurul ajută la vindecarea unor probleme fizice, cum sunt durerile articulare sau circulatia slaba a sângelui, argintul acționeaza în special asupra psihicului nostru.

Fiind două metale puternice, specialiștii recomandă contactul cu acestea în mod separat, pentru a nu provoca dereglări ale corpului. Așa că cel mai bine ar fi să porți bijuterii din aur sau din argint în zile diferite.

2.    Puterea lor de reacție este vizibila

aurul și argintul reacționează atunci când sunt purtate împreună

Încearcă să porți inele din argint și aur pe aceeași mână, astfel încât bijuteriile să intre în contact una cu alta.

Dacă faci asta zilnic, după câteva săptămâni vei observa o reacție a bijuteriilor, adică un amestec de culoare pe ambele piese.

Inelul din argint va prinde o tentă roșiatică, iar cel din aur își va pierde din strălucire, împrumutând puțin din nuanța argintului. 

Cum este posibil acest lucru dacă vorbim de metale prețioase?

Pentru că aurul și argintul în starea lor pură sunt moi, improprii pentru confecționarea bijuteriilor, acestea sunt aliate cu diferite metale (curpu, zinc, nichel), pentru a le conferi rezistență și durabilitate.

Astfel că puterea lor de reacție, deci amestecul acela de culori, se datorează aliajelor care intră în componența bijuteriilor.

Așa că oricât de tentant ar fi acest experiment, cel mai bine ar fi să eviți purtarea aurului și a argintului în contact unul cu celalalt, ca să nu ai surprize neplăcute.

3. Nu se potrivesc din punct de vedere estetic

specialiști din lumea modei ne sfătuiesc să evităm combinațiile de bijuterii din aur și argint cu aceeași ținută

Cu toate că ambele metale sunt extrem de elegante și atrăgătoare, mulți specialiști din lumea modei ne sfătuiesc să evităm combinațiile de bijuterii aur și argint cu aceeași ținută, în special la ocazii speciale. 

  • De exemplu, ori avem o pereche de cercei aur rotunzi și un colier din argint sau invers, ori inele și brățări din metale diferite. Astfel de combinații de bijuterii sunt extrem de criticate în lumea modei, care încurajează din ce în ce mai mult simplitatea.
  • Așadar, pentru a nu pierde acel echilibru al nuanțelor și al strălucirii, cel mai bine e să eviți purtarea acestor două metale împreuna.

UN SFAT! Le poti combina cu alte tipuri de bijuterii, non-metalice, sau poți adăugă alte accesorii care te pun în valoare. 

5 thoughts on “3 motive care te vor convinge să nu porți bijuterii din aur și argint în același timp

  1. 918kiss style of play Each symbol of the game, the payout rate, or even the split rate of each slot game, many players say in the same voice that our 918kiss slot website can make real money. Whether the player is an old player 918kiss or new players who do not yet have an understanding of each slot online slot game that wants to play We also have service Try playing slots for free. Waiting to serve all players to study and learn about playing methods.

  2. Always ready and willing 918kiss to serve players promotion or try to play with us That can be done anytime, anywhere as well. on a desktop computer and 918kiss mobile phone The various displays are 100% the same. In addition, if the player has the desire to play No matter where the players are or at what time, players can play with us anywhere. of only the player has a mobile phone and internet can then play with us Our website is designed to support both playing. You don’t need to add money, you can play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *