Menu

3 MOTIVE care te vor determina să mergi PERIODIC la un CONSULT STOMATOLOGIC

Studiile referitoare la mersul românilor la medicul stomatolog nu arată tocmai bine. Asfel, s-a constatat că aproape jumătate din populaţie ajunge la un control de acest fel cel mult o data pe an, iar ceilalţi decid să sune medicul şi să se programeze doar atunci când durerile sunt prea supărătoare.

Iată un set de motive care te vor face să te gândeşti mai mult la sănătatea ta orală:

1. Îngrijirea dinţilor este foarte importantă, iar o atenţie sporită asupra acestui fapt, te poate scuti de serioase probleme ce pot apărea pe viitor. Dacă nu acorzi valoare sănătăţii orale şi nu ai o igienă exemplară, cu atât mai mult vor apărea probleme dentare, cum ar fi cariile, tartrul (care este extrem de
inestetic) etc. Cel mai indicat este să te gândeşti serios la sănătatea ta dentară şi să îţi faci o programare
la un medic dentist. În acest sens, poţi merge la  Clinica Dr. Melnic,unde vei vedea că la această clinică sunt incluse foarte multe servicii, de la urgenţe stomatologice până la chirurgie dentară.

 

 

2. Pentru că educaţia medicală nu este foarte răspândită în rândul românilor, majoritatea dintre ei nu
sunt interesaţi de acest aspect din două motive principale, şi anume spaima de durere care apare, în timpul tratamentului stomatologic şi lipsa resurselor financiare. Este clar că preţurile pentru acest tip de
tratamente medicale nu sunt chiar mici. Ideea este că mai bine te duci la cabinetul stomatologic din timp
şi rezolvi afecţiunea câtă vreme nu se agravează, pentru că, în acest fel, scapi şi de dureri, dar şi de
costurile usturătoare.

3. Dacă nu ai o igienă orală potrivită, atunci dantura ta va arăta din ce în ce mai rău, iar acest aspect te
va face să te simţi stânjenit şi complexat în societate!

Grija pentru sănătate înseamnă o igienă exemplară!

– în domeniul medical, interesul pentru igienă este vital, pentru că atunci când este vorba despre oameni bolnavi şi diverşi viruşi, este important să existe o curăţenie exemplară a spitalelor şi a saloanelor, să existe produse speciale pentru dezinfectare.

Pentru exemplificare, poţi accesa lista cu dezinfectanti şi vei găsi aici numai produse profesionale folosite în acest scop.

 

 

-când grija pentru bine şi sănătate este manifestată cu interes, lucrurile capătă o îmbunătăţire evidentă, iar starea de bine nu întârzîie să apară.

Aşadar, dacă vrei să ai o viaţă frumoasă, fără probleme dentare şi fără alte afecţiuni, care pot să apară din cauza unei igiene precare, fă-ţi o programare la stomatolog, ca să te asiguri că nu ai niciun motiv de îngrijorare şi, nu în ultimul rând, ai grijă de igiena ta şi a spaţiului în care îţi desfăşori activitatea.

One comment

  1. Silvia spune:

    Foarte bun articol, este esential sa prevenim probleme mai grave prin aceste rutine periodice.

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram