Menu

3 motive pentru care să-ţi construieşti singur magazia din grădina ta

Casa şi grădina noastră reprezintă micul nostru paradis. De cum vine primăvara, grădina este locul unde îţi poti pune în practică ideile, talentul, dar şi munca. Dar, musai grădina trebuie să aibă la dispoziţie o magazie în care să-ţi păstrezi echipamentele de grădinărit. Nu este musai să fie o investiţie foarte mare, o magazie simplă o poţi construi şi tu.

 

3 motive pentru care să-ţi construieşti o magazie în grădina ta

 

Costuri reduse, rezistenţă garantata

  • îţi poţi alege tu materialele de construcţii în raport calitate-preţ avantajos

 

Echipamentele se pastreaza in conditii optime

  • după ce o izolezi şi o zugrăveşti în interior cu vopsea lavabilă o poţi amenaja aşa cum doreşti. Toate instrumentele de grădinarit vor fi aşezate pe rafturi special aşezate aşa cum doreşti.
  • dacă ai mobilă veche prin casa, nu o arunca, o poţi folosi în noua ta magazie.

 

Iarna îţi poţi pune florile la adăpost

  • magazia este un spaţiu de depozitare. Atât vara pentru echipamentele de grădinărit, cât şi iarna pentru echipamentele de dat zăpada.

 

 

Garduri ieftine potrivite pentru orice curte

 

Materialele de calitate, dar şi modelele creative pot transforma un gard într-un accesoriu care să contribuie considerabil la îmbunătăţirea aspectului curţii tale. Gardul este un element estetic care înfrumuseţeaza casa şi evident îţi oferă intimitatea de care ai nevoie.

Deci, cu un buget minim îţi poţi construi gardul curţii tale. Din ce în ce mai des întâlnim gardurile din plasă ce înfrumuseţează curţile şi grădinile, datorita aspectului plăcut oferit de plasa de gard verde sau de plasa de gard zincată.

 

 

 

Nu este nevoie să investeşti o avere pentru a construi un gard pentru curtea ta. Cel mai adesea gardurile se construiesc din lemn, fier forjat, piatră naturală, plasă, cărămidă, beton dar important este ca gardul să se armonizeze cu arhitectura casei tale. De cele mai multe ori, un gard simplu poate arăta deosebită şi poate evident să pună casa în evidenţă.

 

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram