Menu

3 sfaturi UTILE care te vor transforma în cea mai bună MĂMICĂ din lume!

Un copil reprezintă cea mai mare bucurie, pentru orice proaspătă mămică. Pe lângă sentimentele puternice de iubire şi împlinire pe care un bebeluş le aduce, acesta este şi o provocare şi o responsabilitate imensă, pentru o femeie care nu a mai avut de a face, până atunci, cu îngrijirea unui micuţ.

Dacă te afli în această situaţie, află că nu eşti singura. Dacă te informezi corect şi temeinic, cu privire la creşterea şi educaţia copilului tău, vei învăţa extrem de repede tot ce trebuie să ştii.

Iată cum poţi deveni cea mai bună mamă din lume!

 

  1. Investeşte în dezvoltarea celui mic!

Unul dintre principalele tale scopuri ar trebui să fie dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a micuţului tău. Chiar dacă această sarcină pare copleşitoare şi intimidantă, te vei descurca de minune! Încearcă să petreci cât mai mult timp alături de copil, pentru a-i insufla grijă, protecţie şi iubire. De asemenea, investeşte în activităţi potrivite pentru vârsta lui, axate pe experimentarea diferiţilor stimuli şi senzaţii. În acest sens, la Babyneeds găseşti numeroase jucării, carusele şi cărticele educative, care te vor ajuta să îi oferi celui mic atât un prilej de distracţie, cât şi o porţie de educaţie. În plus, fiecare clipă petrecută împreună vă va apropia enorm de mult!

 

 

 

  1. Fă mereu cumpărăturile necesare!

Nimic nu este mai neplăcut decât să te trezeşti, în mijlocul nopţii, pentru că bebeluşul trebuie schimbat de scutec şi – surpriză! – stocul s-a terminat. Pentru a fi o mamă exemplară, trebuie să observi modul în care decurg cumpărăturile pentru bebeluş şi, ulterior, să îţi faci un plan scris. Astfel, vei şti de fiecare dată cât de des trebuie să înnoieşti rezerva de scutece – le poţi comanda online de AICI – şi când e momentul să achiziţionezi mâncare şi alte produse speciale pentru micuţul tău. Cu timpul, aceste lucruri vor deveni parte din rutină, aşadar nu trebuie să îţi faci griji!

 

 

 

  1. Citeşte şi informează-te!

Dacă eşti o mămică proaspătă, toate informaţiile din jur te pot bulversa. într-adevăr, există sute de site-uri, bloguri, reviste şi cărţi dedicate mamelor, care le învaţă pe acestea cum să se organizeze, cum să îşi îngrijească şi cum să îşi educe copilul. Este recomandat să alegi publicaţiile de specialitate şi să asculţi indicaţiile medicilor, în ceea ce priveşte deciziile importante pentru cel mic, precum modul de a-l hrăni, tratamentul medicamentos în caz de nevoie etc. În schimb, dacă ai nevoie de inspiraţie, nu ezita să te alături grupurilor de mămici pe reţelele sociale, pentru a face parte din comunitate. Cu siguranţă, vei găsi sprijin şi te vei simţi mult mai încrezătoare!

 

 

Aşadar, dacă îţi doreşti să fii o mămică extraordinară, urmează aceste sfaturi şi nu uita să te bucuri din plin de această perioadă minunată din viaţa ta!

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram