Menu

4 pachete corporate tocmai bune de făcut cadou de Paşte

Mulţi dintre noi consideră apropierea sărbătorilor Pascale sau cele de Crăciun un factor de stres. Dar asta doar din prisma cadourilor. Găsirea cadoului potrivit de Paşte pentru cei dragi.

Un cadou nu este doar un “pachet”, ci reprezintă un dar de suflet, aş putea spune.

Cam toţi avem prieteni sau rude plecate din ţară. Sigur avem şi prieteni în străinătate care ne-au vizitat meleagurile şi evident s-au simţit bine. Acum că se apropie sărbătorile pascale sigur te gândeşti să le trimiţi şi un cadou simbolic, ca şi suvenir. Eu zic că nu trebuie să-ţi faci probleme, România este ţară care nu poate decât să impresioneze prin toate locurile frumoase pe care le are.

Aşadar, eşti în căutarea unor pachete cadou cu produse tradiţionale pentru Paşte? Eu îţi propun să te uiţi şi la pachetele cadou corporate de la Art&Craft.

 

Art&Craft ne propune 4 pachete cadou corporate pentru Paşte

 

1. Pachet Destination Romania

o mini agendă Destination Romania + o cutie de trufe de ciocolată, „Greetings from Romania” + o păpuşă în port popular + o ciocolată cu lapte Cities + un ou încondeiat, cu suport din lemn + pungă cadou

Acest pachet reprezintă România. Destinaţia ideală pentru clipe de neuitat, ţara cu mii de clădiri istorice, peisaje de vis, ţara unde sigur te-ai întoarce.

 

 

 

2. Pachet Love Romania

o agendă din gama „Fashion” + o cutie de trufe de ciocolată, „Greetings from Romania” + o ramă foto, acoperită cu mătase + o sticlă de vin Budureasca + un ou încondeiat, cu suport din lemn + punga cadou

Prin acest pachet Art & Craft a dorit să surprindă o parte din energia şi frumuseţea României.

 

3. Pachet Romanesc

cornuleţe Via Delice + nuci umplute Via Delice + o sticlă de vin sec, Merlot marca Budureasca + o farfurie din ceramică de Horezu + ou încondeiat + punga cadou

Pachetul conţine o serie de produse tradiţionale româneşti de la nuci umplute, cornuleţe la ceramică tradiţională de Horezu. Practic, o parte din identitatea tradiţiei româneşti.

 

4. Pachet folclor

glob muzical + o cutie din lemn pentru bijuterii + un penar din piele cu motive tradiţionale + un borcan cu dulceaţă de afine + un ou încondeiat, cu suport din lemn + punga cadou

România este renumită pentru folclorul său, atât pentru portul popular, cât şi pentru muzică şi obiceiuri. Acest pachet a fost gândit să aducă câte un strop din fiecare latură a folclorului românesc.

 

 

 

Tot ce trebuie să faci este să te decizi ce pachet vrei să cumperi şi apoi să timiţi comanda la adresa de mail comenzi@artandcraft.ro sau direct pe site.

Pachetele sunt 100% configurabile, produsele se pot schimba cu oricare alt produs de pe site sau cu alte produse comercializate, astfel încât pachetele să fie personalizate şi în funcţie de dorinţe fiecărui cumpărător.

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram