Menu

5 gadgeturi, 5 idei de cadouri de Moș Nicolae

Suntem la jumătatea lunii noiembrie şi pentru că iubim sărbătorile de iarnă, deja ne gândim la cadourile de sărbători: Sfântul Nicolae și evident Crăciunul. Dar să ne oprim de această dată la Sfântul Nicolae. Seara de 6 decembrie este una magică, este seara în care oamenii își oferă cadouri unii altora într-un mod discret, mai precis în șoseta lui Moș Nicolae. Pe lângă bine cunoscutele cadouri – parfumuri, cosmetice, eșarfe sau bijuterii acum ne putem gândi și la alte cadouri cum ar fi gadget-urile.

 


5 gadgeturi ce pot fi făcute cadou de Moș Nicolae


 

 

 

1. Husă pentru telefon 

Șocurile mecanice și zgârieturile la care poate fi supus telefonul tău pot fi evitate cu ajutorul unei huse moderne. Husa pentru telefon este unul dintre acele accesorii gsm esențiale pentru telefonul tău, dar și un bun cadou ce îl poți oferi unei persoane iubite de Sf. Nicolae. O husă antișoc oferă cea mai bună protecție dacă îți scapi telefonul pe o suprafață dură. Găsești huse de telefon pentru toate gusturile, la oferte excelente: de la huse de tip book cover, flip cover, LED cover, book S-View și clear view, până la clasicele huse universale.

 

2. Mănuși Hi-Call Bluetooth

Ce cadou poate fi mai indicat în perioada de iarnă, asta că tot veni vorba de accesorii de iarnă high-tech. Eu îți propun cel mai folositor accesoriu de iarnă de la apariția smartphone-urilor încoace. Mănușile Hi-Call. Nu doar că sunt compatibile cu touchscreen-urile telefoanelor mobile, dar poți prelua și apeluri cu ele apăsând pe unul din micile butoane textile de la încheietură și făcând semnul vorbitului la telefon, ca în copilărie, poți prelua apeluri direct cu mănușa.

 

3. Încărcător de mobil separat cu port USB

Pentru a fi evitate momentele în care stați amândoi să căutați fiecare în disperare prin casă câte un încărcător de mobil separat cu port USB, iată soluția. Un singur încărcător pe care îl puteți pune într-un loc permanent. Dacă mâncați sau beți cafeaua împreună într-un loc cu o priză, atunci acolo își are loc acest încărcător. Bun în casă, bun și pentru a fi făcut cadou.

 

4. Căști Bluetooth & Handsfree

Azi de zi avem nevoie de cât mai mult ajutor din partea gadgeturilor noastre, precum cel al căștilor bluetooth. Atât în cazul celor profesionale, cât și a celor destinate uzului personal, căștile wireless sunt o necesitate pentru majoritatea dintre noi. Avantajul principal al unei perechi de căști handsfree este libertatea pe care acestea ți-o oferă. De asemenea, dacă ești iubitor de muzică, o pereche de căști bluetooth pentru telefon este o necesitate. Lipsa cablului îți oferă un plus de confort. Astfel, nu te vei mai confrunta niciodată cu cabluri de căști încâlcite. Alegerea căștilor handsfree bluetooth poate fi dificilă, însă aceasta trebuie făcută în funcție de utilizarea lor.

 

5. O dronă

O dronă nu se demodează cam niciodată şi poate fi o nouă jucărie atât pentru copii, cât și pentru adulţi. Spre deosebire de cele care costă mii de euro, aceasta e ceva mai ieftină. Dronele cunosc de ceva timp un avânt enorm de popularitate.

 

Așadar, gadget-urile sunt la mare căutare atât de fete, cât și de băieți.

În general, regula de bază în pregătirea cadourilor de Sfântul Nicolae este să nu irosim o avere pentru că în scurt timp va veni Moş Crăciun.

 

One comment

  1. Interesant articol. Nu ştiam că existe şi drone cu preţ cât de cât accesibil. Acum am aflat. 🙂

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram