Menu

5 idei de CADOURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR PENTRU FEMEI

CADOURI DE VALENTINE DAY PENTRU EA

 

Cu toții visăm la primăvară, mai ales luna martie, o lună dedicată în principal doamnelor şi domnişoarelor. Dar până atunci ele mai au o zi plină de daruri în luna februarie, Valentine’s Day. Așadar, arată-i că e unică pentru tine și pregătește din vreme un cadou de Ziua Îndrăgostiților.

 

Valentine’s Day este sărbătoarea îndrăgostiţilor, pe care noi românii am adoptat-o cu brațele deschise imediat după 1990. Deși avem propria sărbătoare a iubirii, Dragobetele – 24 februarie –  o sărbătoare a cărei atestare pare a fi din anul 1774. Dar cum lumea este într-o continuă modernizare și deschidere la ce este nou, românii au adoptat imediat și sărbătoarea americanilor. Deci, 14 februarie un alt pretext să petreci o zi specială alături de persoana iubită. De la o ieșire la restaurant, o masă festivă, o vacanță, un cadou – totul trebuie să aibă la bază iubirea.

Deocamdată rămânem la cadouri și pentru asta vin în ajutorul tău cu 5 idei pentru a alege cadoul ideal de Valentine Day.

1. De exemplu, câteva produse clinique reprezintă cadoul ideal pentru orice femeie. Un parfum senzual, produsele pentru baie de culoare roșie sau roz sau produsele de îngrijire a pielii pot fi cele mai potrivite cadouri de Valentine’s Day pentru femei.

2. De asemenea, poţi alege un ruj roșu, o perie de machiaj sau gene false cu lipici pe banda pentru a-i scoate în evidență frumusețea. Genele false sunt la modă în această perioadă și sigur o vei face fericită.

3. Un buchet de flori. Deja au apărut freziile, lalelele sau alte flori exotice

 

 

4. O bijuterie. Un inel, o pereche de cercei sau un medalion, şi de ce nu, un ceas

5. O carte. De exemplu autobiografia primei doamne a Americii, Michelle Obama – Povestea mea.

 

Valentine’s Day, în tradiţia altor ţări

 

În Franţa, ţară tradiţional catolică, Valentine’s Day este cunoscută drept Sfântul Valentine şi este sărbătorită ca în restul ţărilor occidentale.

În Danemarca şi Norvegia, 14 februarie este cunoscută ca „Valentinsdag”, dar nu are o însemnătate foarte mare.

În Suedia este numită ziua tuturor inimilor şi este o sărbătoare simplă.

În Slovenia un proverb spune că Sfântul Valentin aduce cheile rădăcinilor, aşa că pe 14 februarie plantele şi florile încep să crească, iar păsările se căsătoresc în această zi.

În România, sărbătoarea tradiţională pentru iubiţi este Dragobetele, aşa cum vă spuneam şi la începutul materialului, şi este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul românesc dragoste.

 

 

 

 

One comment

  1. Oana Raluca Chitas spune:

    Cand esti in pana de idei…..https://www.catalomat.ro/avon/

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram