Menu

5 idei de cadouri pentru prietena ta care tocmai s-a mutat în casă nouă

Cu fiecare ocazie – fie ele sărbători de Crăciun sau zi de naştere, surprizele pentru femeile din jurul nostru ar trebui să aibă loc permanent. Iar un simplu cadou din partea noastră este ceea ce ar putea să o facă cea mai fericită, fie ea mama noastră, prietena noastră.

Astăzi, îţi dau 5 idei de cadouri pentru casă ce le poţi face în cazul în care prietena ta s-a mutat în casă nouă. Valabil şi în cazul în care se pregăteşte de aniversare.
.
.
1. Ustensile de bucătărie
.

Ştiu, şi-a comandat bucătăria visurilor ei, dar acum trebuie s-o şi umple. Ca orice bună gospodină, viitoare master chef, prietena ta are nevoie de oale, cratiţe, pahare sau multe suporturi pentru gătit. Acum oalele de bună calitate sunt la mare căutare aşa că îi poţi cumpăra seturi de oale formate din 15 piese, un set de cuţite sau un set complet de ustensile pentru bucătărie. Lista aici este destul de lungă şi poate cuprinde chiar şi un cuptor cu microunde sau un robot de bucătărie.

 

2. Un aspirator

 

Chiar dacă uneori ai impresia că e muncă multă având covoare în casă şi îţi vine mereu să renunţe la ele, un aspirator la casa omului e foarte bun. Aşa că îi poţi face prietenei tale cadou un aspirator. Gama este una destul de largă, aşa că ai de unde să te inspiri. Fie el cu spălare, cu aburi sau clasic, un aspirator este o surpriză bine meritată.

 

 

 

3. Decoraţiuni

 

Cine nu îşi doreşte decoraţiuni pentru casă şi grădină. Aceste idei de cadouri sunt cele mai practice şi mai la îndemână, atunci când vrei să-ţi surprinzi prietena. O grămadă de produse găseşti atât în magazinele de specialitate, cât şi în magazinele online. Dacă îi duci prietenei tale flori, gândeşte-te că are nevoie şi de o vază. Tocmai de aceea te poţi orienta şi către o vază decorativă pentru flori.

.
4. Accesorii de baie
.
Baia, precum bucătăria este spaţiul preferat multor femei. Este acel loc ideal pentru reîmprospătare şi revitalizare, un adevărat spa personal dacă ţinem cont de câte produse cosmetice şi produse de aromaterapie poate aduna în jurul ei o femeie. Printre multiplele produse de cosmetică, ai la dispoziţie o gamă largă de accesorii de lux sau tradiţionale cum ar fi savoniera, suportul pentru periuţe şi pasta de dinţi, suportul pentru săpunul lichid şi multe altele. Alt set de cadouri poate fi cel de îngrijire a părului, de la o perie rotativă la un ondulator de păr sau placă de îndreptat părul.

 

5. Un esspresor de cafea

 

Esspresorul de cafea este o binecuvântare pentru orice. În el constă puterea zilnică a oricărui pământean care bea cafea :). Aşa că fă cadou un esspresor de cafea şi pune alături de el un set de căni personalizate, cu motivaţionale adresate prietenei tale.

 

 

 

 

Aşadar, aceste idei de cadouri pe care tocmai ţi le-am dat sunt practice când vine vorba despre surpinderea prietenei tale care tocmai s-a mutat în casă nouă. Aceste idei le poţi folosi chiar şi în alte împrejurimi, cu condiţia să cunoşti destinatarul şi gusturile sale.

 

 

One comment

  1. Gabi spune:

    Se intampla cateodata sa ramanem in pana de idei. Un articol foarte interesant cu idei interesante de cadouri.

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram