Menu

5 jucării care vor anima vacanța de vară a copiilor noștri

A venit vacanţa cu trenul din Franţa! A venit vacanţa, a venit şi vara, aşa că până plecaţi în călătoriile voastre deja programate, cei mici se pot juca în voie în parcuri sau în gradina casei. Şi pentru asta trebuie să aibă şi jucării de exterior.

Jucăriile de exterior din această categorie sunt jucării speciale pe care copii le pot folosi, aşa cum vă spuneam, pentru a se juca în curte sau pe terasă, pot fi lăsate în ploaie, soare deoarece sunt făcute să fie rezistente, iar lăsate mai mult timp afară nu se deteriorează în niciun fel.

Aşadar, pentru o vacanţă liniştită aveţi nevoie de jucarii pentru copii. Vacanța de vară se arată a fi distractivă și plină de dinamism, măcar cu una dintre cele 5 jucării de exterior.

 

5 jucării care vor anima vacanța de vară a copiilor noștri

 

 

1.Piscină gonflabilă

O piscina gonflabila pentru familie. Găseşti suficiente modele de piscină ideale pentru distracţia din grădină. Aşadar, aveţi prilejul să petreceți momente amuzante și răcoritoare în compania familiei în această vară. Cei mici vor fi cei mai bucuroşi. Cât e ziua de lungă sunt convinsă că nimeni nu va reuşi să-i scoată din apă.

 

2. Kart cu pedale pentru copii

Copilul tau are o inclinaţie spre condus? Un kart cu pedale este fix ce îi trebuie, fie fată sau băiat. Antrenează forţa şi rezistenţa şi dezvoltă capacitatea de reacţie a copilului. Roţile trebuie să fie din plastic cu suprafaţa de rulare din cauciuc, frâna de mână să acţioneaze pe ambele roţi, iar scaunul să fie reglabil în mai multe poziţii.

 

3. Castel gonflabil

Bucuria copiilor este complexul gonflabil, echipat cu tobogan şi saltea pentru sărit, salteaua fiind împrejmuită de o plasă de protecţie. Nici timp prea mult nu-ţi ia să instalezi spaţiul de joacă. În maxim 2 minute totul este pregătit pentru a fi explorat de către copii.

 

4. Hamacul

După ce iese din piscină, musai copilul trebuie să se relaxeze, la fel şi părinţii. Un hamac de calitate musai trebuie să fie făcut dintr-un material rezistent la apă, să fie durabil şi să ofere confortul maxim. Să aibă un număr mare de cabluri pentru a asigura o distribuţie optimă a greutăţii. Marginile întărite ale materialului îl fac extrem de rezistent la rupere. Indicat ar fi ca materialul hamacului să fie realizat dintr-o fibră de polipropilenă, special concepută pentru hamace, ce arată şi se comportă ca şi cum ar fi din bumbac.

 

 

 

5. Set popice, jucării pentru nisip

După ce se odihneşti musai vor iar la joacă. Un set de popice este cel mai indicat. Astfel de jucării îi vor antrena imaginaţia copilului, dar, în acelaşi timp, îi vor ocupa timpul cu activităţi reale. Spre exemplu, şi jucăriile pentru nisip sunt perfecte pentru vacanţele de la mare, dar şi pentru zilele când mergi la nisip, în parc sau acasă, dacă ai un loc special amenajat.

 

 

 

 

sursa foto: Pixabay

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram