5 lucruri interesante despre George | Primul banking inteligent din România a împlinit un an

George, platforma bancară inteligentă lansată de către BCR în România a împlinit în această lună un an de zile de la lansare. George a crescut frumos în tot acest timp, s-a dezvoltat şi se dezvoltă în continuare.

 

Să ne aducem aminte de unde vine numele său!

George a fost denumit după primul pilot automat din aviație, inventat în urmă cu 100 de ani de către americanul Lawrence Sperry. “Lasă-l pe George să o facă” (Let George do it!) a devenit în scurt timp după aceea o expresie care să ateste încrederea că tehnologia îți poate face viața mai ușoară.

Asemenea unui pilot automat, George, primul banking inteligent din România, te ajută să-și controlezi viața financiară ca un zbor lin: simplu, personal și inteligent. Fie că eşti persoană juridică, fie că eşti persoană fizică.

 

 

La un an de la lansarea lui George ne-am putut convinge de 5 caracteristici importante ale sale:

 

  • George e simplu

George ține minte IBAN-uri și transferuri. Tu clipești, George plătește. Ordonat și intuitiv. Mai mult, George își aduce aminte tranzacții, IBAN-uri și numere de cont, ca să nu fii tu nevoit să o faci. Cauți tranzacții intuitiv, după nume sau un comerciant și George găsește imediat, exact ca un motor de căutare. De ce să fie complicat când poate fi simplu?

 

  • George e inteligent

George e ca tine. În doi timpi și trei click-uri, îți arată tot ce vrei să știi despre tranzacții, nume și date. Pentru că te cunoaște bine, te completează perfect: știe ce cauți după câteva apăsări de taste. Îți arată rezultatele simplu și direct, cu sigla comerciantului, ca să recunoști tranzacția dintr-o privire.

 

  • George e original

E mai mult decât online banking, e primul modern banking cu personalitate. Te salută și te întâmpină prietenos, cu meniuri simple și intuitive. Analizează cheltuielile și te învață cum să economisești. Și învață în fiecare zi de la tine.

 

  • George e personal

Îl poți personaliza așa cum dorești. Poți cumpăra servicii bancare suplimentare sau instala aplicații și extraopțiuni, direct din magazinul dedicat, unde vei găsi mereu ceva nou și util de instalat.

 

  • George e comunicativ

George are un chat securizat prin care poți intra în contact direct cu echipa de asistență. În plus, George vine cu o funcție de print screen a imaginii pe care vrei sa o trimiți. Dacă există o problemă, poți salva imaginea, poți adăuga comentarii și o poți trimite unui consultant.

 

Şi nu în ultimul rând, George este sigur. George nu face compromisuri cu siguranța banilor sau a datelor tale. De asemenea, pe platforma lui George găseşti un curs valutar actualizat permanent. Orice tranzacție te interesează, George o găsește la fel de simplu ca o căutare pe internet. După nume, sumă sau chiar după #hashtag.

 

 

 

2 thoughts on “5 lucruri interesante despre George | Primul banking inteligent din România a împlinit un an

Comments are closed.