Menu

5 produse de îngrijire a părului primăvara

Iarna nu este o perioadă favorabilă părului. Purtarea căciulilor ajută la menținerea căldurii dar nu are efecte bune asupra părului. Acesta se electrizează, iar realizarea unei coafuri drăguțe durează ceva timp. Aşadar, nu lăsați părul să sufere și pregătiți-l ca primăvara să strălucească cu frumusețea sa. Părul reprezintă un atu fizic important atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

 

 

 

5 produse de îngrijire a părului primăvara

 

Aşa cum natura ne oferă soluţiile prin care să asigurăm menţinerea sănătăţii părului nostru, produsele profesionale asigură îngriirea corespunzătoare a acestuia din exterior. În această perioadă este importantă utilizarea şampoanelor hidratante, delicate care nu încarcă părul. Astfel, acesta rămâne frumos, natural şi cu aspect luminos după fiecare spălare.

 

1. Menține un stil de viață sănătos 

Calitatea părului este influențată nu numai de mediul înconjurător, ci și de stilul tău de viață. Fumatul, lipsa vitaminelor A, C și E și stresul excesiv nu ajută deloc. Pentru a te bucura de un păr moale și strălucitor în primăvară, ar trebui să începi să îți reglezi dieta incluzând legume, fructe, nuci, pește, ouă, lapte și citrice în meniu, dar şi să elimini stresul.

 

2. Foloseşte şampoanele potrivite pentru a conferi părului tău strălucire și energie

Alături de un stil de viață sănătos, produsele cosmetice pot ajuta la îmbunătățirea stării părului. Purtarea unei căciuli face ca părul să se îngrașe mai repede, este important să o porţi atunci când e frig, dar trebuie să ştii că situația poate fi remediată dacă speli părul mai des cu un șampon adecvat.

 

3. Alegere un balsam potrivit

Funcția șamponului este de a curăța părul de murdăria care se adună în timpul zilei. Asta înseamnă praf din aer, rămășițe ale produselor de styling, grăsimi și celule moarte. Pe de altă parte, balsamul ar trebui să protejeze și să înfrumusețeze părul. O poate face chiar instantaneu, așa că nu trebuie să îl lași mai mult timp.

 

4. Tratează părul cu o mască de îngrijire

Folosirea unui balsam este o necesitate pentru a pieptăna mai ușor părul și pentru a-l proteja de deteriorare, dar este mai important să aplici şi o mască de păr în mod regulat. Hrănește părul în profunzime, oferă-i vitamine și susține-i creșterea. Masca de par este o parte esențială a îngrijirii părului.

 

5. Foloseşte ceara de păr

Ceara de păr se foloseşte atât la bărbaţi, cât şi la femei. Ceara de par are o textură densă, realizată în aşa mod încât odată ajunsă pe firul de păr, acesta se îmbracă într-o peliculă de ceară, protejându-ţi podoaba capilară de posibilele schimbari climatice.

 

În concluzie, nu uita că specialiştii ne recomandă să folosim doar produse de cea mai bună calitate care să se potrivească fiecărui tip de păr.

2 comments

  1. Laura spune:

    Multumesc mult pentru recomandari!

  2. Anca P. spune:

    Multumim pentru sfaturi!

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram