Menu

7 și 16 octombrie, Târg Tradițional Zilele Recoltei în Piața Ferentari

Primăria Sectorului 5 vă invită la Târgul Tradițional ZILELE RECOLTEI,

între 7 și 16 octombrie 2016, în Piața Ferentari.

Timp de 10 zile, peste 100 de producători de fructe și legume vă așteaptă să vă aprovizionați cămara pentru iarnă. Veniți să gustați din bunătățile tradiționale gătite de bucătari pricepuți!

La acest târg, organizat în premieră pe raza Sectorului 5, expozanții care vor prezenta certificatul de producător vor beneficia de gratuitate la ocuparea domeniului public. În acest sens, toți cei interesați se pot adresa Administrației Piețelor Sector 5, șos. Alexandriei nr. 3 – 5, telefon 0724.500.174.

 

ziua-recoltei

La petrecerea câmpenească la care sunt invitați locuitorii Sectorului 5, dar și bucureștenii din alte sectoare, grătarele vor sfârăi, în timp ce vedeta târgului, mustul proaspăt stors, vă va delecta cu mireasma sa îmbietoare.

Pe 7, 8 și 9 octombrie, în intervalul 17.00 – 21.00, vor avea loc recitaluri explozive care vor întregi atmosfera de sărbătoare.

One comment

  1. Un cetatean spune:

    Sa se dea si bon fiscal ! Altfel, toate vanzarile sunt ilegale ! Primarul sa se ocupe si de Parcul Ferentari si sa ridice si cainii putreziti de langa statia de autobuz din Bd. Pieptanari ! Nu putem sa stam in casa datorita galagiei facute la microfon de diferiti urlatori !

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram