Menu

Ai născut şi vrei să îţi recapeţi aspectul fizic? Iată 3 sfaturi UTILE!

Perioada sarcinii este extraordinară, iar aşteptarea celui mic reprezintă unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poate avea o femeie. Cu toate acestea, corpul tău va suferi numeroase modificări, în timpul celor nouă luni.
Pe lângă simptomele temporare, precum greaţa şi diferitele dureri simţite la nivelul trupului, aspectul tău fizic se va schimba, într-o măsura variabilă. Vei acumula un număr de kilograme în plus, vergeturile îşi vor face simţită prezenţa, iar pielea ta va avea nevoie să îşi recapete elasticitatea.

Iată 3 sfaturi UTILE pentru tine, dacă doreşti să îţi recapeţi aspectul fizic de dinainte!

 

1. Actualizează-ţi garderoba!

Hainele pe care le porţi te pot face, în egală măsură, să te simţi încrezătoare sau, din contră, să îţi subapreciezi corpul. De aceea, după ce ai născut, este important să îţi înnoieşti garderoba şi să îţi achiziţionezi piese vestimentare potrivite pentru tine. Investeşte în ţinute noi, sclipitoare, care să te facă să te simţi frumoasă şi feminină. De asemenea, cumpără-ţi bijuterii, pe care să le integrezi în outfiturile tale. La acest capitol, te poţi asorta cu micuţul sau micuţa ta, pentru care poţi găsi la această adresă web bijuterii din aur special create pentru bebeluşi. Astfel, vei fi o mămică modernă, în pas cu trendurile!

 

 

2. Apelează la intervenţiile necesare!

În urma sarcinii, corpul tău poate suferi modificări sesizabile. Poţi lucra, în acest sens, prin alimentaţie şi tratamente faciale sau pentru corp, însă poţi apela şi la câteva mici intervenţii chirurgicale. De exemplu, dacă ai acumulat prea multe kilograme în plus, poţi încerca o liposucţie. De asemenea, pe parcursul celor nouă luni, sânii tăi este
posibil să fi devenit mai puţin fermi. Dacă doreşti să ai un bust atrăgător, în continuare, trebuie să ştii că Dr. Cristian Radu Jecan este expert în materie de implanturi mamare. Cu toate acestea, aşteaptă minimum şase luni, înainte să soliciţi o astfel de intervenţie şi, atunci când o faci, consultă-te cu medicul, pentru a găsi cea mai potrivită soluţie!

 

 

3. Începe să faci sport!

 

 

Dacă ai renunţat la exerciţiile fizice, pe perioada sarcinii, este timpul să le reiei. Sportul reprezintă soluţia ideală pentru a reveni rapid şi într-un mod sănătos la forma fizică precedentă, aşa că nu ar trebui să îl omiţi! Începe cu antrenamente uşoare, apoi, treptat, măreşte dificultatea. Trebuie să ştii că, deşi exerciţiile tip cardio par tentante, este recomandat să te axezi pe antrenamente de forţă. Acestea din urmă îţi vor tonifia întreg corpul, îţi vor accentua muşchii şi vei obtţine un aspect excelent!


 

Aşadar, dacă ai născut şi doreşti să te întorci la forma fizică de dinaintea sarcinii, pune în practică aceste sfaturi şi nu uita să ai o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă!

 

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma.
Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei – lăsată moștenire, satul și viața la țară.
Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte.
Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu.
Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu!
Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele!
Cu drag,
Țărancuța Urbană
tarancutaurbana@gmail.com

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
13°
nori împrăștiați
humidity: 62%
wind: 3m/s N
H 14 • L 14

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram