Menu

Am ales să fac curăţenia de Crăciun folosind produse probiotice

Ştiu, curăţenia de sărbători, în special cea de Crăciun şi de Paşte stresează orice gospodină. Fie că ea se ocupă de curăţenie, fie că o ajută cineva.  Însă, cu un plan bine pus la punct, timpul petrecut pentru curățenia generală se reduce semnificativ, chiar şi în preajma sărbătorilor de iarnă.

 

 

 

Dacă în casă există şi un copil, dar şi o pisică … treaba este serioasă. Aşa mi-am zis eu anul trecut când m-am mutat la curte. Da, a fost un pic mai greu cu curăţenia. De fiecare dată când mă apucam de curăţenie testam şi câte o soluţie specială de curăţat parchetul, gresia sau covoarele. Asta până zilele trecute când am descoperit produsele probiotice de curăţenie. Nu că le-am descoperit eu, le-am văzut la o prietenă. Nu ştiam de existenţa lor 🙂

Deci, dacă nu ai apucat până acum să faci curăţenia generală, nu e cazul să intri în panică. Asta ţi-o spun eu acum, după ce am folosit soluţiile minune.

Din capul locului trebuie să ştii că toate aceste soluţii de care îţi vorbesc sunt eco, bio, naturale, prietenoase cu copiii, animalele şi natura. Iar, din punctul meu de vedere toate acestea reprezintă o nouă generație de produse de curățare, igienă și întreținere, având ca ingredient activ o selecție specială de bacterii probiotice.

Toate aceste produse conţin bacterii benefice mediului înconjurător, bacterii ce rămân pe suprafaţă după curăţare şi asigură protecţie pe termen lung împotriva bacteriilor dăunătoare. Practic după ce faci curat ele muncesc în continuare pentru tine încă cel puțin trei-cinci zile pentru o curățenie curată cu adevarat.

 

 

 

 

În cazul meu, că despre mine vorbesc, că aşa cum v-am spus am un copil şi o pisică, deci cele mai multe pete le am pe covor şi pe canapele Pentru aceste pete am testat şi mi-am dovedit că este minunea – soluţia Carpet Cleaner. Nu conţine alcool, chimicale, nu este alergic sau să creeze vreo iritaţie pielii, iar despre curăţenia lasată în urmă este ceva de excepţie. Atenţie! Nu este nevoie să foloseşti mănuşi de protecţie! Probioticele au un efect calmant asupra pielii.

Despre parchet ce să vă spun. Cum arată urmele lăsate de pisică atunci când vine de afară? Parchetul l-am rezolvat cu  Bi-Safe Floor Cleaner. Oglindă aş putea să-l numesc pe parchet. Poţi să foloseşti Bi-Safe Floor Cleaner şi în cazul mucegaiului.

Si evident am ajuns la baie. O casă cu două băi este ceva mai complicat. Şi cum aici toate fetele îşi doresc ca totul să strălucească, eu am folosit Sanitary Cleaner. Atât vă spun: îndepărtează cele mai mici pete de murdărie, elimină mirosurile neplăcute şi dă strălucire obiectelor. Fix ce îmi doream.

 

Cel mai interesant lucru care l-am aflat despre aceste produse este faptul că odată cu ajungerea lor în conducte acestea nu dispar şi nu îşi încetează activitatea. Produsele care conţin probiotice acţioneaza 3-5 zile şi asupra interiorului conductelor curăţându-le de germeni şi bacterii, eliminind inclusiv mirosurile neplăcute. Iar, dacă un sfert din populaţia unei localităţi ar folosi produse probiotice, aproape că n-ar mai fi nevoie de staţii de epurare!

 

De ce produse probiotice, mă vei întreba!

La început am fost reticentă şi m-am gândit că acolo unde nu există un pic de chimical să dea forţă produsului nu are cum să-mi iasă curăţenia care mi-o doresc. Asta până am descoperit cele 3 produse şi le-am încercat. Apoi mi-am dat seama că sunt mai ieftine decât produsele chimice, acelea de te ustură ochii şi îţi irită mâinile, menţin suprafaţa curată câteva zile bune, acţionează în profunzime, conţin bacterii probiotice, adică sunt 100% biodegradabile cu efect sănătos asupra oamenilor, animalelor. Mai mult, am aflat că aceste soluţii folosite în spitale sunt foarte bune pentru reducerea riscului de infecţie nosocomială.

 

Curăţenia la tine acasă continuă şi după ce tu ai terminat. Ştiu, nu mă crezi, dar îţi explic.  Un ferment probiotic este compus dintr-o serie de microorganisme benefice ce supraviețuiesc pe suprafețe şi se multiplică. Murdăria, care nu este vizibila cu ochiul liber, reprezintă „hrana”acestor microorganisme. Aşa că, ele curăţă în timp ce se „hrănesc”. 

PIP Sanitary Cleaner, PIP Carpet Cleaner si Bi-Safe Floor Cleaner sunt partenerii ideali pentru curăţenia de sărbători.

 

Mai am un sfat!

În primul rând, atunci când începi curățenia, ca să îți ușurezi munca, trebuie să cureți pe rând fiecare cameră. Începe cu camera în care petreci cel mai mult timp.

Faptul că nu faci curăţenie în toată casa în acelaşi timp te va face să nu te simţi compleşit de cantitatea de muncă pe care o ai de îndeplinit. După ce vei termina curăţenia în prima cameră vei fi mulțumit că ai dus la bun sfârşit o parte din muncă.

 

 

 

 


Aşadar, eu cred că ţi-am spus tot ce am aflat despre produsele probiotice pentru curăţenie, dar dacă mai vrei informaţii în plus găsești pe site https://www.clean-probiotic.ro.

 

Spor la treaba!

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram