Menu

Am fost pentru o zi observator în magazinele „Art&Craft”

„Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se-ntâmple!”. Asta mi-am zis eu după ce am dat curs invitaţiei venite din partea prietenei mele, Alexandra Ungureanu, managerul de comunicare Art&Craft de a face o vizită prin magazinele lor din Aeroportul Otopeni.

 

Produsele marca Art&Craft le cunosc de aproape 4 ani, practic de când a luat naştere magazinul online, dar niciodată n-am avut ocazia să văd reacţia românilor şi străinilor atunci când fac cumpărături din magazinele din aeroport. Aşa că, acum mi s-a ivit ocazia să stau o zi pe lângă consilierii de Vânzări din magazinele Art&Craft şi Delicious by Art&Craft şi să observ cum aceştia le povestesc clienţilor români şi străini despre produsele Art&Craft, despre cum sunt ele produse, despre tradiţiile şi obiceiurile românilor.

 

 

Aşa am observat că turiştii străini sunt în general atraşi de dulciurile româneşti, dar şi de produsele tradiţionale. Turiştii străini sunt înnebuniţi după nucile şi cornuleţele umplute, turtă dulce, dar şi după zacuscă şi dulceţuri, arta populară şi produse cu Dracula şi Transilvania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pe lângă produsele de artă populară şi artizanat achiziţionate de la meşteşugarii români din toate zonele ţării, Art&Craft are şi branduri proprii. Colecţii întregi cu produse foarte variate cum ar fi: magneţi, pixuri, agende personalizate, căni de diverse forme, farfurii, cât şi genţi, tricouri, accesorii, dar şi foarte multe dulciuri. Colecţiile au un design original stabilit de departamentul de design Art&Craft şi de managerul general.

 

Vizita mea prin magazinele Art & Craft a coincis cu lansarea unor produse noi din cele mai cunoscute cinci colecţii: Transilvania, Kisses from Transylvania, Vladut’s Story, Once Upon a Time in Romania, Bloody famous. 

Dacă tot am aflat amănunte despre noile produse din cadrul celor cinci colecţii, zic să vi le arăt şi vouă şi să vă povestesc câte ceva despre unele dintre ele.

 

Produse noi aduse celor mai apreciate colecţii 

 

ArtandCraft a adăugat un nou deliciu în Colecţia Transilvania. Este vorba de praline Silvoriu, o îmbinare delicioasă între ciocolată fină cu lapte şi cremă din lichior de prune sau pe româneşte, tuică.

 

 

Colecţia Kisses from Transylvania aduce ca noutate un portfardul cu două buzunare. Pe lângă acest frumos portfard, colecţia conţine şi o geantă de umăr, personalizată cu citate din romanul „Dracula” de Bram Stoker! Din colecţie nu puteau să lipsească dulciurile. Praline Kisses, cu vişine în ciocolată. Praline noi cu cremă de alune şi cafea are în portofoliu şi Colecţia Bloody Famous.

 

 

 

Colecţia Vladut’s Story nu se lasă mai prejos şi vine cu produse minunate, mai ales pentru copii. Noul produs Vladut’s Story este un penar alcătuit din două părţi şi un rucsac.

 

 


Colecţia Once Upon a Time in Romania are în tolbă multe dulciuri şi nu numai. Ştiu că veţi saliva, dar eu vă spun doar atât: dacă nu aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie în perioada imediat următoare de pe Aeroportul Otopeni, atunci vă propun să faceţi o vizită prin magazinul online Art & Craft. Aici veţi găsiţi şi foarte multe oferte şi reduceri de preţuri. Revenind la dulciurile din colecţia „Once Upon a Time in Romania” vă spun că este vorba de chec cu fulgi de ciocolată, chec cu nucă, nugă cu arahide şi scorţişoară, nugă cu fructe de pădure, nugă cu migdale, nugă asortată cu susan. V-am convins?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În colecţie mai găsiţi carneţele, magneţi, suporturi pentru pahare. Apropo de Colecţia Once Upon a Time in Romania, am aflat de la Alexandra că acele micuţe cănile din tablă, lansate acum câteva luni se bucură de un mare succes.

Pe lângă aceste noutăţi, află că până la finalul lunii noiembrie vor mai veni multe altele surprize.

 

Magazinul Delicious by Art&Craft –  bucuria gustului

 

Magazinul Delicious by Art&Craft, deschis în această vară în aeroportul Otopeni este spaţiul care îmbină ideea de cadou românesc şi bucuria gustului, aici având deseori diverse degustări de produse româneşti aflate la vânzare. La Delicious găseşti toate brandurile Art&Craft şi evident ale partenerilor de la dulceaţă, gem, cozonaci, prăjituri de casă până la cele mai fine ciocolate, trufe sau alte specialităţi, cum sunt prunele în ciocolată, un produs la mare căutare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dacă ai ratat primul magazinul Art&Craft şi totuşi doreşti să cumperi câteva suveniruri află că mai ai o şansă. Al treilea magazin se află foarte aproape de ultimele porţi de îmbarcare.

 

 

Nu ştiu cum să vă spun dar eu am avut o zi pe cinste. Am auzit zgomotul trolerelor pregătite să i-a drumul avionului, am văzut oameni grăbiţi, dar şi oameni relaxaţi cu multă răbdare în a cumpăra suveniruri pentru prieteni, cunoştinţe, dar şi pentru ei înşişi.

 

 

Aşadar, dacă nu ajungeţi în vreunul din aeroporturile din Otopeni, Sibiu, Târgu-Mureş, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Bacău, Suceava sau puteţi face o incursiune online pe www.artandcraft.ro.

 

 

One comment

  1. Orval Sankary spune:

    I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one today..

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram