Menu

Amenajare perfectă la un apartament de 29 de mp

Noi credem că apartamentele mici pot fi la fel de confortabile şi pline de farmec precum orice alt tip de rezidenţă. Şi acest apartament vine să ne confirme încă o dată acest lucru. Creat de designerul Anton Grishin, acest proiect de apartament de 29 mp este o inspiraţie pentru mulţi dintre noi cei care locuim în spaţii mici şi resimţim deseori frustrarea cauzată de lipsa unui spaţiu mai generos.

Având la bază o structură open space, decorul a mers pe ideea maximizării acestui avantaj. Astfel, culorile contribuie din plin la crearea unui spaţiu vesel şi luminos graţie utilizării albului în cea mai mare parte din amenajare. Paleta de culori albastru, bleu, turcoaz şi galben transformă spaţiul într-unul fresh, tineresc, dinamic, chiar varatic.

1

2

3

4

Pentru a putea integra o serie de elemente necesare unui minim de confort, spaţiul a fost optimizat în cel mai mic detaliu. Astfel, livingul are ca piesă centrala o canapea în formă de L care se extinde pentru a deveni un pat confortabil. Între living şi bucătărie, o masă tip blat de lucru funcţionează ca zonă pentru dining. Nuanţele blânde de lemn din bucătărie se integrează armonios în albul predominant al apartamentului de 29 mp.

5

De remarcat sunt dulapurile albe care pornesc de la fereastra şi merg de-a lungul camerei, chiar deasupra celor din bucătărie, până în capătul acesteia. Spoturile de sub ele completeaza nivelul de luminozitate al spaţiului. Având aceeaşi culoare ca cea a pereţilor şi tavanului, dulapurile aproape că trec neobservate; este o idee practică care oferă un plus de funcţionalitate şi spaţiu pentru depozitare atât de necesar apartamentelor mici.

Ne place ideea de a acoperi cablurile din spatele televizorului cu un perete fals; şi mai ales lumini ambientale care se întrevăd discret. Biblioteca cu elemente metalice permite spaţiu de stocare pentru cărţi şi cd-uri. Accentele de galben şi albastru se regăsesc în mai multe elemente, de la canapea, la pernele decorative până la tablou şi vaze.

6

7

8

9

Nici baia nu face excepţie; şi aici întâlnim accente de galben şi albastru în tonuri închise.

10

11

sursa: Povestea casei

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram