Menu

Amenajarea grădinii şi a balconului, toamna

A venit toamna, iar dacă locuieşti la curte trebuie să ştii că în această perioadă grădina ta are nevoie de o amenajare mult mai atentă.

În timp ce unele plante au început să dea semne de uscare, altele abia aşteaptă să fie plantate. Cele mai îndrăgite flori ale toamnei sunt crizantemele, în diferite culori, de la galben, portocaliu, mov şi violet, dar orice culoare este potrivită pentru a creea un peisaj de toamnă autentic.

 

Oricum, oricare ar fi stilul ales pentru amenajarea grădinii tale, elementele de decor precum băncuţele de lemn sau fier forjat, vase de ceramice, pitici de grădină, statui trebuie să beneficieze şi ele de o îngrijire specială adoptată anotimpului ploios şi rece.

 

Nimeni nu duce lipsă de idei pentru amenajarea grădinii, mai ales în acest anotimp bogat în culori. De exemplu, la finalul lunii octombrie, sărbătorim Halloween-ul, sărbătoarea în stil american adoptată de ceva vreme şi pe meleaguri mioritice. Halloween este un motiv în plus pentru a face nişte aranjamente în grădină sau de ce nu, în balconul apartamentului nostru.

Dacă nu vrei să depui prea multă muncă în grădină sau în balcon, poţi leg ape o spoară fâşii de materiale colorate şi realizează o ghirlandă pe care o poţi atâna la uşă. Împreună cu o coroniţă din flori poate fi modul tău de a sărbători Halloween-ul şi de a spune bun venit musafirilor tăi.

 

În ceea ce priveşte amenajarea balconului tău, fie el închis sau deschis trebuie să ştii că îl poţi transforma un spaţiu anost într-unul să pară desprins din poveşti sau de ce nu, să-l integrezi în stilul de design al întregii locuinţe.


Balconul este acel spaţiu care pentru foarte mulţi dintre noi înlocuieşte un colţ de grădină, o cămară, un birou sau un spaţiu de relaxare. În momentul în care i-ai decis scopul, atunci să ştii că ideile de amenjare vor veni cu siguranţă. Va fi greu apoi să te decizi asupra ideii de transformare a balconului în acel spaţiu de vis.

Aşadar, fiţi creativi cu decorul pentru toamnă! Lăsaţi-vă inspiraţi de cele mai frumoase culori ale toamnei şi bucuraţi-vă de farmecul zilelor tomnatice în grădina proaspăt amenajată.

2 comments

  1. website url spune:

    Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

  2. zovre lioptor spune:

    Hello.This article was extremely motivating, particularly since I was looking for thoughts on this subject last Saturday.

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram