Menu

Amenajează-ţi spaţiul în bucătărie după cum doreşti cu … mobila bucătărie la comandă

Cauţi să îţi mobilezi bucătăria într-un mod cât mai funcţional şi practic pentru tine? Modele de mobilă standard din magazin nu te atrag? Ce ai spune să optezi pentru mobila  la comandă?

9263a4e57ac1274d339f8f60a00a8310

Mobilă bucatarie la comandă – soluţii sigure pentru spaţii mari şi mici

Vine un moment când trebuie să ne mobilăm casa nou achiziţionată sau trebuie să schimbăm aerul mai demodat al locuinţei cu câteva elemente moderne. Iar astăzi, posibilităţile sunt din ce în ce mai numeroase. De la mobila bucătărie la comandă până la mobila de dormitor la comandă, de la modele de mobilă standard până la mobila funcţională şi practică, ai la dispoziţie extrem de multe alternative.

Indiferent dacă dispui de o bucătărie micuţă sau de una mare, cei care se vor ocupa de realizarea mobilei se vor folosi de fiecare loc pentru ca tu să te bucuri de un spaţiu pe placul tău: cum îţi vei petrece ceva timp în bucătărie, mobila de bucătărie la comandă trebuie să se remarce prin funcţionalitate şi calitate. Tu vei fi cel care vei alege materialele, culorile, dimensiunile, accesoriile etc. cu care vrei să vina la pachet mobila ta.

Compania Mobiladoro este un producator de mobila la comanda care se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

sursa: comunicate de presa

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma.
Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei – lăsată moștenire, satul și viața la țară.
Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte.
Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu.
Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu!
Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele!
Cu drag,
Țărancuța Urbană
tarancutaurbana@gmail.com

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
13°
nori împrăștiați
humidity: 62%
wind: 3m/s N
H 14 • L 14

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram