Menu

Art&Craft Design, magazinul de suveniruri românești al lui Moș Crăciun

Ne aflăm în luna decembrie, o lună plină de bucurii, luna cadourilor, cum se spune. Pentru asta vreau să vă spun povestea Art & Craftcum am cunoscut-o pe Alexandra Ungureanu, PR la Art & Craft și ce prietenie am legat. Prietenele mele știu cât de pretențioasă sunt în privința oamenilor și cât de greu mă las într-o prietenie. Alexandra m-a cucerit de la prima întâlnire. Am descoperit o fire caldă și cu multe subiecte în comun.

Nu, nu auzisem de Art & Craft România. Vreau să colaborăm, mi-a spus direct, Alexandra. Da, am zis și eu! Era prin vară. De atunci am colaborat lună de lună și uite acum … se încheie anul. Am scris articole, am organizat concursuri și am fost partener media, cu mare drag. Eu zic ca .. ne-am purtat noroc reciproc 🙂

1

Alexandra Ungureanu, PR la Art & Craft România

De la Alexandra am aflat că povestea Art & Craft România a început în 2003. De la primul magazin deschis în Otopeni într-un spaţiu foarte mic, Art & Craft are astăzi magazine în toate aeroporturile din ţară, în Bucureşti, Craiova, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara şi Cluj Napoca. În ceea ce privește spațiul online, Art&Craft se adreseaz unui public larg, nu doar străinilor sau românilor din diaspora care caută suveniruri, ci tuturor celor care vor să facă un cadou special, unul personalizat.

magazin 3

De la vasele din ceramică de Horezu, Baia Mare sau Corund, iile, țesăturile tradiționale, ouăle încondeiate, până la delicatesele culinare, majoritatea produselor sunt adevărate opere de artă, mă asigură Alexandra.

magazin 2

“Sunt produse pe care le luăm direct de la meşterii populari. Mergem la ei acasă şi le selectăm cu atenţie. Aceasta este partea de craft pentru că totul este meşteşugit chiar de ei. Mergând în atelierele lor, vedem exact ce implică procesul de creaţie a unei farfurii sau a unei ţesături care la prima vedere poate părea foarte uşor de făcut. Ei bine, nu e deloc aşa. Sunt femei din Breaza sau Tismana care lucrează la o ie şi o lună și două pentru că totul este făcut manual, broderia este foarte complexă”, povestește Alexandra.

Cele mai scumpe produse din magazin sunt iile – preţurile lor ajung până la 400-500 de euro în funcţie de complexitatea broderiilor și cu toate acestea ele se vând foarte bine.

ii

 

Produsele sunt însoţite şi de un certificat de autenticitate, avem meşteri care lucrează doar pentru noi, şi suntem mereu în căutare de oameni talentaţi cu care să colaborăm, de la care să cumpărăm produse unicat. Foarte bine se vând şi produsele din brandurile proprii, Vlăduţ Story şi Via Delice.

 

2

Vlăduţ Story este inspirat din povestea lui Dracula dar adusă foarte mult în zilele noastre. Vlăduţ este un personaj simpatic, deloc înfricoşător. Avem turtă dulce, prune în ciocolată, biscuiţi, caramele. Este o gamă care se adresează în special copiilor, dar nu numai. În timp ce Via Delice este o gamă high class care pe lângă pralinele de ciocolată, mai cuprinde ciocolată şi prăjitură de casă, fursecuri şi nuci umplute.

Și dacă nu aveți drum prin aeroport în perioada sărbătorilor, puteți achiziționa cadourile de la Art&Craft și online. Fix de aici.

magazin

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

sursa foto: Art & Craft 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram