Menu

Art&Craft pornește campania de promovare a orașelor din România

Chiar dacă nu se poate compara cu marile capitale europene, capitala României are doza sa de atractivitate pentru turiştii străini, care, potrivit statisticilor, sunt din ce în ce mai mulţi. Principalele atracţii ale Capitalei sunt nu atât muzeele, cât mai ales terasele şi cluburile, precum şi preţurile acceptabile practicate de acestea.

După campania de susținere a meșterilor populari, Art&Craft vine acum acum cu o nouă provocare.

Art&Craft a demarat o nouă campanie, de această dată de promovare a orașele din Romania.

Pe canalul de yutoube, Art&Craft  ne prezintă principalele atracții pe care le pot vizita turișii în București.

Spre deosebire de alţi ani în care Capitala rămânea pustie pe durata vacanţei, de câțiva ani aceasta pare să fi intrat pe harta turistică a Europei.

Faţă de anul 2005, când numai 449.000 de tu­rişti străini ne-au trecut pragul, în 2011 Capitala a găzduit aproape 700.000 de vizitatori, iar in 2015, patru ani mai târziu numărul a a depășit un milion.

Sosirile vizitatorilor străini în România înregistrate la punctele de frontieră au fost, în iulie 2015, de puțin peste 1,143 milioane, în creștere cu 13,3% față de iulie 2014. Majoritatea vizitatorilor străini provin din țări situate în Europa (92,6%). Din totalul sosirilor vizitatorilor străini în România, 55,3% provin din statele Uniunii Europene iar cele mai multe sosiri s-au înregistrat din Ungaria (28,6%), Bulgaria (24,1%), Polonia (11,7%), Germania (7,9%), Italia (4,9%) și Austria (3,8%).

 

DSC_0014

 

Produsele prezentate în filmele de prezentare se găsesc pe www.artandcraft.ro și în magazinele din aeroporturi.

 

Pentru a fi mereu în pas cu noutățile din magazinele Art&Craft și invit în continuare să vă abonați la canalul de youtube.

 

DSC_0016

 

DSC_0021

 

DSC_0022

 

DSC_0025

 

DSC_0103

 

București este capitala României și, în același timp, cel mai mare oraș, centru industrial și comercial al țării. Cu o populație de peste 2 milioane orașul București este a șasea capitală după mărime din Uniunea Europeană.

Orașul a fost pentru prima dată menționat în anul 1495 ca reședință a domnitorului Țării Românești, Vlad Țepeș, dar istoria sa este mult mai veche, mergând până în sec. al XIV-lea.

Denumirea orașului București a fost dată de un țăran numit Bucur dar nu există nici o atestare documentară până la sfârșitul Evului Mediu. Atacurile turcilor și tătarilor, înaintea sec. al XVII au oprit dezvoltarea orașului. Orașul a devenit capitala Valahiei în anul 1698 și s-a dezvoltat în perioada de pace din sec al XVIII-lea. Este unul din primele orașe iluminate cu gaz. În anul 1862, București devine capitala României.

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram