Menu

”Art&Craft Romania are de astăzi un nou site

Nu mai este niciun secret pentru voi, dragii mei, că partenerii mei de la Romanian Art & Craft îmi sunt cei mai buni prieteni. Am spus-o cu diverse ocazii și o spun din nou, că în ei am cel mai frumos partener. Cu ajutorul lor, anul acesta, am avut norocul să desfășor cel mai frumos proiect de suflet. O serie de interviuri cu oameni frumoși cu care am depănat amintiri din copilări, amintiri despre bunici, despre sat, despre tradiții.

Dar ce voiam să vă spun despre prietenii mei de la Romanian Art&Craft.

După ce au încheiat campania ”Fii turist în țara ta!” mesajul ce l-a transmis campania ”Art&Craft si Happy Tour promovează România”, după ce a lansat noi produse în colectia de suveniruri Vladut’s Story, Romanian Art&Craft lansează azi o nouă variantă a site-ului, mai ușor de navigat și cu multe, multe produse 🙂

Și chiar merită! http://www.artandcraft.ro

 

 

În noul site al magazinului online găsim mult mai multe produse. Că așa cum bine se știe Art&Craft este cea mai mare firma de retail de suveniruri şi produse tradiţionale româneşti.

Magazinele Art&Craft se găsesc în aeroporturile din Otopeni, Sibiu, Târgu-Mureş, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Craiova.

 

 

Suvenirurile româneşti au cucerit foarte repede și parte de online-ul și tocmai de aceea de azi trebuie să intri pe noul site. Este drept că te pierzi printre obiecte de artă populară aduse direct de la meşterii populari (ceramică de Horezu, Corund, Baia Mare, ouă încondeiate, ii, obiecte din lemn etc.), dar te vor captiva şi produsele de tip suvenir, care fac parte din colecţiile Vladuts Story, Transylvania, Bloody Famous, Destination, Fashion, Via Delice, toate sub brandul Art&Craft.

 

 

 

 

Spor la cumpărături, vă urează Țărăncuța urbană!

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram