Menu

Art&Craft sprijină iniţiativele de a proteja mediul înconjurător şi promovează sacoşele din material textil

Începând cu 1 iulie 2018, pungile de transport din plastic subțire și foarte subțire cu mâner vor fi interzise în ţara noastră, iar de la 1 ianuarie 2019, va fi interzisă şi comercializarea lor.

Franţa, Italia, Danemarca, Irlanda şi China au interzis utilizarea pungilor de plastic. Canada, India de Vest, Israel, Africa de Sud, Taiwan şi Singapore au interzis sau sunt pe cale să interzică folosirea pungilor de plastic, iar California a fost primul stat din SUA care a interzis producerea pungilor de plastic încă din 2007.

 

Aşadar, mediul înconjurător este foarte important şi o ştim cu toţii, dar, din păcate, nu îi acordăm atenţia cuvenită şi, voluntar sau involuntar, îi facem rău în mod constant. Din acest motiv, echipa Art&Craft a decis să se alăture iniţiativelor de a proteja mediul înconjurător şi de a promova sacoşele din material textil, încurajând astfel  populaţia să le folosească în detrimentul pungilor de plastic.

 

 

Fiecare dintre noi are acasă o “pungă cu pungi” şi am ajuns să percepem punga de plastic ca pe un element indispensabil când mergem la cumpărături considerând că aceasta a existat dintotdeauna. Tocmai, de aceea sacoşele din material textil de la Art&Craft, pot fi folosite la supermarket, la plaja, la plimbare, la birou.

 

Susţine campania “ECO-acum”, Art&Craft şi primeşti 20% discount la toate sacoşele până la 1 iulie

 

„Ajutati-ne să protejăm mediul înconjurător de invazia pungilor din plastic şi achiziţionaţi o sacoşă din material textil! Sacoşele din material textil nu numai că sunt utile şi rezistente, dar sunt şi foarte chic şi pot fi purtate în orice context. Pentru a susţine campania „ECO-ACUM” by Art&Craft, primeşti 20% DISCOUNT până la 1 iulie la toate sacoşele din material textil disponibile în magazinul online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


.

Efectele pungilor de plastic asupra mediului

 

Din păcate, cele mai multe dintre pungile de plastic care se folosesc nu sunt biodegradabile, iar descompunerea lor durează între 100 şi 500 de ani. Pungile uşoare sunt luate de vânt, sunt împrăştiate peste tot în natură, formează blocaje în sistemul de scurgere şi de canalizare şi conduc la înhibarea nutrienţilor din sol, potrivit informaţiilor cuprinse în campania de promovare a www.artandcraft.ro

Pungile de plastic care ajung în apă reprezintă un pericol uriaş, cel puţin pentru vieţuitoarelor marine producându-le sufocarea şi înecarea, întrucât acestea confundă pungile cu hrană.

 

Lumea se poate schimba, începând cu fiecare om în parte! Ultimele informaţii despre pungile din plastic sunt înfiorătoare.

  • 2 milioane de pungi de plastic sunt folosite în fiecare minut;
  • un trilion de pungi de plastic este folosit în fiecare an, la nivel mondial;
  • SUA folosesc 380 de miliarde de pungi de plastic în fiecare an;

 

În 1957, punga de plastic a apărut pe piaţă ca o modalitate de ambalare a sandwich-urilor, iar în 1966 a început să fie folosită pentru transportul alimentelor. După anii ’70 punga de plastic a fost produsa la nivel industrial. Cu toate acestea, până la aparitia pungii de plastic, oamenii foloseau la cumpărături sacoşele din material textil.

 

 

Hai să punem cap la cap toate avantajele sacoselor din material textile. Sacoşele din material textil nu numai că pot înlocui cu succes pungile din plastic, dar prezintă şi o serie de avantaje:

  1. Sunt rezistente la rupere;
  2. Sunt uşor de ambalat şi transportat;
  3. Au un aspect de prezentare superior pungilor din plastic, sunt în trend, pot fi asortate la aproape orice ţinută
  4. Pot fi utilizate pe termen lung;
  5. Au un preţ scăzut

 

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram