Menu

Atenţie! A luat fiinţă Oraşul Florilor

O mână de tineri romantici şi întreprinzători au înfiinţat Oraşul Florilor.  

Acest demers vine în ajutorul tău, atunci când nu ai timp şi vrei să faci o surpriză, atunci când vrei să organizezi o petrecere, o nuntă, un botey, o aniversare.

11742816_1597882600485282_4475239789371894586_n

Povestea lor, spusă chiar de ei: Firul poveștii noastre începe de la Sorin, cel care a sădit sămânța fondatoare a florăriei online “Orașul Florilor”. În jurul său au prins rădăcini oameni care contribuie constant la dezvoltarea “Orașului Florilor”. Alex, Ionut și Paul aduc vizitatori noi în “Orașul Florilor” și îi păstrează pe cei care au trecut de stadiul de turiști. Aici intervine Bogdan, care plantează poveștile din “Orașul Florilor” și le captează interesul cu vorbe dulci, urmat de Victor, care dichisește tot ceea ce înseamnă imagine. Dar fără Mihaela, creatoarea esenței Orașului nostru – buchetele și aranjamentele – și Leonard – al nostru Pegas, care face și desface, leagă și dezleagă, încuie și descuie – orașul nostru nu s-ar putea bucura de o comunitate. Căci acesta este visul nostru: să susținem o comunitate în care oamenii se bucură de timpul vieții lor, împrăștiind în jur iubire, zâmbete, flori și plăcerile dintre ei și ele.

Oraşul Florilor – flori şi lucruri 🙂 vă pune la dispoziţie buchete de flori şi aranjamente florale adecvate pentru o largă paletă de evenimente, personale sau corporate, ocazii, sărbători şi celebrări.

„Suntem proaspeţi în peisajul florăriilor online din România, însă suntem printre puţinii care ofera servicii premium. De exemplu  ne deschidem porţile cu un cadou pentru cei care fac prima comandă online”, spune Sorin Manica.

Buchetele de flori pe care le realizăm spun propria poveste, indiferent dacă sunt oferite persoanelor în prezenţa căreia tresăriţi de fiecare dată, sau persoanelor pe care le apreciaţi pentru existenta lorîn viaţa dumneavoastră! Aranjamentele florale marca Oraşul Florilor sunt menite să aducă fericirea pe chipul persoanei căreia le veţi oferi, întrucât frumuseţea acestora derivă din unicitatea lor.

sursa: comunicate de presa

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram