Menu

Avem un câștigător!

De Rusalii am organizat un concurs împreună cu partenerii noștri Art&Craft Design. Acolo, vă rugam povestiți despre obiceiurile și tradițiile din zona voastră legate de moșii de iarnă.

Acum a venit vremea să anunțăm câștigătorul. Amalia va primi setul de trei farfurii de dimensiuni diferite. Farfuriile sunt realizate de meșterii populari de la Horezu.

concurs

 

Rog câștigătorul să-mi trimită la adresa de email tarancutaurbana@gmail.com – adresa unde dorește să primească premiul de la Art&Craft Design și numărul de telefon, necesar serviciului de curierat.

Felicitări și aștept fotografiile 🙂

Dacă premiul nu va fi revendicat, alegem un alt câştigător.

 

Magazinul Art & Craft Design se găsește în toate aeroporturile din țară, dar și online pe www.artandcraft.ro. Aici găsiți cele mai interesante idei de cadouri de destinație și de suveniruri pentru prietenii voștri din țară și străinătate: obiecte de arta populară și de artizanat, produse tradiționale românești, tricouri și genți personalizate, ciocolată și prăjituri de casă și multe multe altele. Intrați pe site și sigur nu veți regreta!

Odată cu lansarea acestei campaniilor privind susținere meșterilor populari, Art&Craft a lansat și un canal pe Youtube unde pot fi vizionate filmele de promovarea ale meșterilor și unde, evident merită să vă abonați.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram