Menu

Avem un câștigător! Cine nu participă … nu câștigă!

Aseară s-a încheiat concursul nostru și evident a avut loc și tragerea la sorți!

Mă bucur că am reușit să vă întorc în copilărie, și că ați retrăit momentele copilăriei alături de mamele și bunicile voastre. Că v-ați adus aminte de mirosul prăjiturilor de sărbători și nu numai. Vă mulțumesc și vă dau întâlnire cu un nou concurs marca ArtandCraft pe 15 august!

Să revenim la concursul care tocmai s-a încheiat.

Au fost înscrise 126 de comentarii (inclusiv cele câteva bis-uri) la concursul Cine nu participă… nu câștigă, organizat cu sprijinul partenerilor mei ArtandCraft. Ordinea a fost cea a postărilor. Prin tragerea la sorți cu ajutorul serviciului https://www.random.org a ieșit drept câștigător numărul 17.

cas 1

 

Rog câștigătorul – Teodora Gaina – să-mi trimită la adresa de email tarancutaurbana@gmail.com – adresa unde dorește să primească coletul cu dulciuri de la Artandcraft și numărul de telefon, necesar serviciului de curierat. Dacă premiul nu va fi revendicat, facem o altă tragere la sorți.

Teodora, așteptăm impresii 🙂

cas 2

 

Vă mulțumesc pentru participare și … fiți cu ochii pe noi lună de lună. Următorul concurs organizat cu sprijinul partenerului meu Artandcraft va avea loc la jumătatea lunii august.

2 comments

  1. teodoragaina spune:

    Multumesc frumos!

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram