Menu

Băneasa Shopping City te invită să descoperi lumea dinozaurilor

Dacă nu aveţi timp în scurta vacanţă de 1 iunie să ajungeţi la dinozaurii de la Râşnov să ştiţi că sunt ei la Bucureşti.

 

 

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Băneasa Shopping City și Dino Parc Râșnov vă invită să redescoperim împreună cei mai iubiți eroi ai unei lumi demult uitate, dinozaurii, cu secretele și poveștile lor captivante.

Sub deviza It’s OK to discover dinosaurs! Băneasa Shopping City, în colaborare cu Dino Parc Râșnov,  singurul parc tematic de dinozauri din România și cel mai mare din sud-estul Europei, vă așteaptă să redescoperim prin joacă și activități creative secretele care se ascund în spatele marii pasiuni pe care copiii o au pentru dinozauri.

“Anul acesta, pentru perioada 1 iunie, am vrut să dăruim vizitatorilor noștri o experiență nouă și, totodată, orientată spre trecut. Fie că vorbim despre lumi dispărute, fie despre momentele și pasiunile copilăriei, uneori uitate pe drumul transformării noastre în adulți, îndemnul campaniei este acela de a ne opri o clipă în loc și de a-i permite imaginației să renunțe la bariere. Astfel, campania se adresează atât celor mici, cât și adulților și nu am fi putut găsi un partener mai potrivit și implicat decât Dino Parc Râșnov, o destinație atât de îndrăgită de familii datorită universului unic pe care reușește să îl recreeze.“ a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Băneasa Shopping City.

 

 

Cei mici, dar și cei mari vor avea ocazia să își completeze cunoștințele despre o lume încă învăluită în mister căreia copiii, datorită imaginației fără limite, reușesc să îi recreeze pașii și să îi redescopere noi zone de interes pe măsură ce învață tot mai multe despre ea. Băneasa Shopping City își dorește să introducă atât adulții, cât și copiii într-o lume creativă, a unor eroi pierduți pe care îi putem redescoperi prin jocuri și povești.

La primul etaj al Băneasa Shopping City și în zona Carrefour Feeria, dinozaurii în mărime naturală, atestați științific, vă vor antrena la ateliere educative și distractive, dar și la concursuri cu premii pe măsura pasiunii participanților. Începute din week end-ul 26-27 mai, atelierele sunt în plină desfășurare: 31 mai – 3 iunie,  9-10 iunie. Atelierele sunt destinate copiilor cu vârste între 5 și 10 ani.

Weekend-urile dinoamuzante pregătite de Băneasa Shopping City și Dino Parc Râșnov se petrec în familie, așă că vă așteptăm cu mic cu mare! Iar pentru că un weekend prelungit înseamnă mai multe planuri bifate și mai mult timp petrecut în familie, la Grand Cinema, cinematograful din Băneasa Shopping City, filmele aduc premii garantate copiilor sub 12 ani. Micii iubitori de film vor primi pentru fiecare bilet achiziționat un card răzuibil, care ascunde un premiu. Acestea pot fi ridicate pe loc și constau în jocuri de familie Jenga, Speak Out sau Bed Bugs oferite de Hasbro, dulciuri, băuturi răcoritoare sau meniuri cu popcorn și suc.

Totodată, pe data de 1 iunie, un nou eveniment pentru copii vine pe scena cinematografului. Petrecere cu peripeții este un spectacol special de teatru interactiv, gândit în întregime pentru cei mici.

De asemenea, există şi un concurs!

Mergi să faci cunoștință cu dinozaurii din Băneasa Shopping City, postează un selfie cu ei pe contul tău de Facebook sau Instagram cu #DiscoverDinosaurs și poți câștiga una dintre cele 10 invitații duble la Dino Parc Râșnov.

Regulamentul îl găseşti aici.

Mai multe detalii pe www.baneasa.ro, www.facebook.com/BaneasaShoppingCity/ și
www.grandentertainment.ro.

#DiscoverDinosaurs #BaneasaShoppingCity

Despre Băneasa Shopping City
Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment,
oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

 

Despre Dino Parc Râșnov
Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 55 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D, traseu de aventură, labirint laser, expoziții unicat și multe alte zone interactive.

Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale:
www.dinoparc.ro și www.facebook.com/dinoparcrasnov

 

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram