Menu

Băutura lunii iulie: sangria cu cireşe şi fructe de pădure

Băutura lunii iulie –  sangria cu cireşe şi fructe de pădure

Profită de sezonul cireşelor şi al fructelor de pădure, pentru a prepara o sangria savuroasă şi răcoroasă. Este perfectă pentru serile călduroase de vară, pe care le petreci alături de prieteni.

Ingrediente pentru sangria cu cireşe şi fructe de pădu

1 sticlă vin roşu, sec (750 ml)

2 căni suc de cireşe

1/2 cană brandy

250 g cireşe

1 cană căpşune, tăiate în sferturi

3/4 cană afine (sau coacăze)

300 ml suc de lămâie şi lime

2 linguri zahăr pudră

Cum se prepară sangria cu cireşe şi fructe de pădure

Într-o carafă foarte mare, adaugă vinul, sucul de cireşe, cireşele, căpşunele, afinele şi zahărul. Amestecă bine şi lasă compoziţia la frigider timp de două ore.

Înainte de servire adaugă sucul de lămâie şi lime. Amestecă bine şi serveşte sangria simplă, sau alături de câteva cuburi de gheaţă.

Sursa foto: pixabay.com

Citeşte mai multe pe: www.acasa.ro

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram