Menu

BIFE – SIM, târg internațional de mobilă ce pune Bucureştiul pe harta Europei

BIFE-SIM este cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România.

Pentru patru zile, producători din toată lumea au expus şi prezentat mobilier clasic, dar și modern, realizat din lemn masiv, dar și combinat cu diverse materiale și accesorii (piele, sticlă, textile decorative) sau chiar pictat manual.

Oferte speciale pe care peste 300 de companii din 14 țări le promovează pe întreaga perioadă a târgului, dar și de sfaturi despre achiziția pieselor de mobilier potrivite diverselor spații și pe măsura bugetelor. La eveniment au fost reprezentante țări precum: Austria, Bulgaria, China, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Macedonia, Moldova, Polonia, România, Rusia, Ucraina, Ungaria.

 

 

 

„Inovația în design va aduce un plus de valoare în industria de mobilă românească. Designerii români vor crea din ce în ce mai multe colecții care să reprezinte un punct de diferențiere pe piață” – designerul Mihnea Ghilduș, Creative Director DZNR Studio, fondator Dizainăr.

 

Culoarea de rezistenţă a fost albul. Dacă până acum albul pusese stăpânire pe bucătării, acum această „culoare” se tinde să se răspândească şi în dormitoare, sufragerii şi chiar holuri.

Mişcarea către alb a venit în primul rând din cererea clienţilor, care consideră că această variantă coloristică va conferi o notă de lux camerelor. Într-adevăr, albul costă cu aproximativ 5% mai mult decât culorile clasice, dar are şi un aspect mai special. Şi noi am văzut asta, când am început să ne amenajăm showroomurile, a fost o revelaţie.

Albul are o serie de avantaje, în primul rând acela că se poate accesoriza şi se îmbină fericit cu orice culoare.

 

 

O altă tendinţă vizibilă la Târgul Internaţional de Mobilă este stilul rustic, cu piese care par a fi sau chiar sunt executate prin cioplire brută.

 

 

 

Salonul dedicat decoraţiunilor interioare şi antichităţilor -cu corpuri de iluminat, vitraliile, ornamentele, porţelanurile, argintăria a fost foarte căutat de vizitatori.

22 000 de specialiști și cumpărători au vizitat BIFE-SIM 2017, în cele 5 zile de expoziție. 310 firme au expus anul acesta la BIFE-SIM, pe o suprafață de 28.500 mp.

Din punctul de vedere al preţurilor, exponatele aduse la BIFE-SIM au oscilat între 3.000 şi 25.000 de lei.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram