Menu

Bijuteriile cu smaralde, cele mai căutate în acest an

 Bijuteriile cu smaralde, cele mai căutate

 

În funcţie de zodia ta, ţi se potrivesc anumite pietre preţioase menite să-ţi armonizeze energiile interioare şi să le absoarbă pe cele negative. În cazul meu, zodia taur una dintre pietrele norocoase este smaraldul, care îţi aduce gândire pozitivă, are puternice proprietăţi protectoare şi curative şi chiar se spune despre el că ajută la împlinirea dorinţelor.

Smaraldul, cunoscut şi sub numele de piatra perfecţiunii, este o piatră care induce calm şi relaxare, fidelitate şi loialitate, armonie şi linişte. Smaraldul este piatra perfectă pentru persoanele sensibile, delicate şi inteligente.

Aşa că încerc tot timpul să-l am la mine sau în preajma mea. Şi cum altfel, decât cu ajutorul bijuteriilor de argint sau de aur. Toate acestea le-am găsi la bijuteria onlinebijoux.ro

http://www.onlinebijoux.ro

Dacă îţi cumperi sau dacă eşti iubitor de smarald trebuie să ştii şi câteva secrete, adică ceva mai multe 🙂
Bijuteriile cu smarald sunt printre cele mai elegante podoabe pe care cineva le poate deţine. Culoarea acestei pietre preţioase este nemuritoare. Smaraldul este deosebit prin culoarea sa unică de verde (verde smarald), dar şi prin proprietăţile sale. În mitologie este asociat Zeiţei Afrodita şi anotimpului primăvara. Descoperit în mormintele faraonilor şi în ruinele oraşelor Pompei şi Herculanum, smaraldul ajunge să fie menţionat şi în Biblie ca fiind una din pietrele apostolice. “Focul verde”, cum era denumit, era atât de căutat, încât conchistadorii spanioli au dus o campanie sângeroasă pentru a localiza minele de smarald din Columbia de astăzi. În Evul Mediu se consideră că Sfântul Graal a fost sculptat într-o singură bucată de smarald ce s-a desprins din coroana lui Lucifer atunci când acesta a fost alungat din ceruri. Se mai spune că, Regele Solomon i-a oferit reginei din Saba un smarald pentru a o feri de şerpi şi de vise urâte. Smaraldul, se spune că ar fi piatra pe care zeiţa Afrodita a adus-o de pe muntele Olimp pentru a o împărţi muritorilor care se iubesc.
Aşadar, foarte multe inele de logodnă se fac cu smaralde. Bijuteriile cu smarald sunt cadoul perfect pentru micuţii nou-născuţi, deoarece această piatră preţioasa protejează şi vindecă 🙂

 

Cerceii cu smarald sunt bijuteriile perfecte pentru o femeie sensibila şi copilăroasă, pentru că sunt discreşi şi ţin deoparte energiile şi gândurile negative. Un colier sau un pandantiv cu smarald va pune în evidenţă persoanele cu ochi verzi, căprui sau negri.

foto: http://www.onlinebijoux.ro

 

Mai mult, bijuteriile din aur cu smaralde sunt cele mai căutate bijuterii de către familiile de viţă nobilă.

 

http://www.onlinebijoux.ro

Aici puteţi comanda online bijuterii din argint.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram