Menu

Black Angel Collection la Romanian Fashion Philosophy – Monarh Design runway –

 

Bucureștiul devine o atracție din ce în ce mai mare în materie de fashion design și prezentări de modă. Ambasad`Or Events a fost gazda Romanian Fashion Philosophy, eveniment desfășurat pe parcursul a trei seri, care are ca obiectiv promovarea designerilor români și internaționali.

Monarh Design a participat pentru a treia oară consecutiv cu noua sa colecție, Black Angel, și a făcut senzație în rândul iubitorilor de modă, prezenți la Romanian Fashion Philosophy.

 

 

Designerul Larisa Lupoiu dedică noile sale creații eleganței și rafinamentului, elemente caracteristice femeilor aristocrate.

Black Angel deschide perspective ale imaginației și dorește conștientizarea laturii îndrăznețe a femeii, un cumul de pertinență, vanitate, senzualitate.

Colecția este o declarație de conștientizare a calităților feminine, adevărate arme într-o lume a bărbaților.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Black Angel transmite femeilor că eleganța nu trebuie abordată doar la evenimente, iar stilul provocator este corelat unei stări, nu unei etichete

 

În mod natural, femeile sunt delicate și emoționale, educate să fie sfioase, ceea ce le inhibă din personalitate și atuuri.

2019 este momentul oportun ca femeile să aibă curajul de a-și exprima latura seducătoare prin intermediul creațiilor vestimentare pe care le poartă. De aceea, Black Angel transmite femeilor că eleganța nu trebuie abordată doar la evenimente, iar stilul provocator este corelat unei stări, nu unei etichete.

Pentru colecția Black Angel, designerul Larisa Lupoiu a ales texturi variate, pentru un impact vizual deosebit: mătase, fulgi de struț, glitter pe tull și catifea – sunt câteva dintre materialele și accesoriile folosite de Larisa pentru a transpune imaginarul în creații vestimentare de senzație.

„În cultura noastră, femeile care adoptă un stil îndrăzneț sunt etichetate, iar culorile par să fie o altă limitare care nu permite exprimarea propriilor stări. De aceea, prin Colecția Black Angel, vreau să transmit femeilor că pot fi elegante oricând simt acest lucru și că nu trebuie să uite să fie senzuale și prin intermediul vestimentației”, susține designerul Larisa Lupoiu.

 

Momentan, colecția este disponibilă pe comandă, iar din 2019, va fi disponibilă în showroom-ul Monarh Design.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram