Menu

Bounty Fair #36 – shopping creativ de vară

Bounty Fair #36 este ultima ediție de shopping creativ din această vară, deci este ultima ta șansă să-ți pregătești un bagaj stilat pentru vacanța mult așteptată. Fie că mergi la mare, la munte, într-o minunată metropolă, peste mări și țări, la Bounty Fair găsești tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță cu stil.

Ultima ediție de shopping creativ a verii reuneşte aproximativ 70 de artişti romȃni și creații lucrate manual, cu design propriu. Vino și tu să iei ultima doză de shopping înainte de pleca departe de zumzetul marelui oraș. Sau pregătește ținute cu stil pentru aventurile urbane. Gazda evenimentului tău favorit este minunata grădină a Casei Universitarilor. 

 

Ce vei găsi la Bounty Fair #36, ediție de shopping creativ în aer liber?

 

🍉 Un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de vară, pentru călătoii sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba;

 

 

 

🍉Cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 70 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație;

 

 

 

🍉15 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile la vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative.

 

 

 

 

„Garantăm pentru creații inedite, designeri pasionați, spațiu verde, gradină primitoare, ateliere de creație, hamace pentru relaxare, înghețată, dulciuri de poveste și limonadă”, organizatorii celui mai important eveniment al verii, Bounty Fair.

 

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram