Că tot s-a încheiat vacanţa de vară! Pachete de vacanță către Maldive pentru sezonul de iarnă 2016

Turoperatorul Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, lansează pachete de vacanță către destinația Maldive pentru sezonul de iarnă 2016. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Fly Dubai, cu plecare din București.

”La sfârşitul anului 2014 am lansat în premieră pachete charter către această destinație exotică. Succesul acestei acțiuni ne-a determinat să lansăm în acest an pachete către destinația Maldive și să venim în întâmpinarea turiștilor dornici de experiențe excepționale și vacanțe exotice în lunile de iarnă”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.Pachetele pe Maldive includ biletele de avion dus-intors, taxele de aeroport, transferurile către hoteluri și aeroport, inclusiv cele cu hidroavion sau speedboat, șapte nopți de cazare la unul dintre cele mai frumoase resorturi cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive, în funcție de opțiunea turiștilor. Tarifele pentru aceste pachete pornesc de la 1.998 euro, toate taxele incluse, cu plecări în perioada ianuarie-februarie 20116.

1

Sejururile în perioadele 15-24 ianuarie și 5-14 februarie 2016 intră în campania „Flash Sale”, o noutate pe piața românească, și sunt valabile pentru rezervări în săptămâna 07-15 septembrie 2015.

„De-a lungul unui an, câteva sute de români aleg să-și petreacă vacanța în Maldive, chiar dacă nu existau până acum oferte speciale către această destinație. În lunile de iarnă, cererile pe această destinație cresc, un motiv în plus să ne așteptăm la un grad mare de ocupare”, spune Elena Anghel.

Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, este unul dintre cei mai mari turoperatori din România, primul care a deschis mai multe destinații charter pe piața românească, destinații precum Tenerife și Dubai. Prestige Tours promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe siguranță și pe satisfacerea clienților.

2

Cu 25 de ani de experiență în turism și o reputație impecabilă, Prestige Tours păstrează standarde înalte de calitate prin dăruire și creativitate, validate nu doar de piața românească, dar și de cea europeană.

7 thoughts on “Că tot s-a încheiat vacanţa de vară! Pachete de vacanță către Maldive pentru sezonul de iarnă 2016

Comments are closed.