Cadoul personalizat, o adevărată amintire

Un cadou personalizat, cum ar fi un cadou brodat cu siguranţă va deveni cea mai dragă amintire, fie că este primită la botez, nuntă sau zi de naştere. Un cadou brodat este echivalentul unei fotografii, care peste ani şi ani ne va aduce aminte de copilărie, adolescenţă sau prima şi a doua tinereţe.

Aşadar un cadou brodat poate fi de la un prosoape, şorţuri şi săculeţi brodaţi cu mesaje şi imagini până la salopetele de lucru brodate.

 

În acest material am ales să îţi dau câteva idei de cadouri pentru botez, fie că mergi la botezul unei fetiţe sau băieţel, fie că pregăteşti invitaţilor o amintire de la botezul la care tocmai au participat.

 

 1. Bijuterii personalizate

Cerceii, brăţările şi lănţişoarele realizate din metale preţioase se vor afla întotdeauna pe lista cadourilor care pot fi oferite unui nou-născut. Cele mai bune materiale sunt aurul şi argintul, iar o idee excelentă o reprezintă personalizarea bijuteriilor care vor fi oferite în dar, cu monograme sau simboluri cu însemnătate pentru familie sau chiar pentru cel mic.

 

 1. Hainele personalizate

Un cadou bine venit este un set de hăinuţe personalizate cu numele bebeluşului sau imaginea lui. Acest gen de cadou este unul care îi va aduce aminte peste ani şi ani de botezul său, şi care mi apoi poate fi înrămat. Imaginaţi-vă o rochiţa de bebeluş pusă în ramă sau de ce nu, o babeţică. Cea mai buna metodă pentru personalizarea materialelor textile o reprezintă broderia computerizata, o cusătură în relief care poate reda diferite modele şi culori.

 

 

 1. O puşculiţă

Un cadou simpatic şi educativ, care îi poate învaţă pe cei mici, ceva mai târziu, să facă planuri şi economii. Cele mai multe puşculiţe sunt realizate din metal, ceramică sau porţelan. Cele făcute din metal, sunt de obicei placate cu argint, lucru ce le face să arate elegante.

 

 1. O cutie muzicală

Un cadou elegnt pentru întreaga viaţă este cutiuţa muzicală. O alegere clasică, rafinată, potrivită atât pentru băieţi cât şi pentru fetiţe, în egală măsură. Evident, cutiuţa muzicală poate fi gravată.

 

 1. Un set de cutii pentru prima suviţă şi primul dinţişor

Este un cadou obişnuit pentru asemenea ocazii, care poate fi personalizat cu numele copilului, şi o idee bună dacă faci parte din familie. Poţi adăuga în pachet şi o cutie destinată păstrării certificatului de naştere sau prima fotografie de la naşterea bebeluşui.

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Cadoul personalizat, o adevărată amintire

 1. Pingback: Bubble Tea
 2. Cheap Actoplus for sale online without prescription to treat diabetes Order Metformin online
  for diabetes treatment without a prescription
  Buy diabetes medication with free shipping Searching for a reliable
  online pharmacy that sells diabetes medication at dirt cheap prices without
  a prescription.

 3. How to join supplements affiliate programs
  pharma products promotion
  affiliate marketing for beginners step by step
  health insurance jobs from home

Comments are closed.