Menu

Cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi din viața ta

Perioada sărbătorilor de iarnă este presărată cu numeroase momente petrecute în preajma persoanelor dragi și, evident, un prilej numai bun de a oferi cadouri.

De foarte multă vreme ne dorim să ieșim în evidență, să lăsăm o impresie bună, aș zice eu o amintire frumoasă, în rândul prietenilor, rudelor, iar pentru a face acest lucru trebuie să ne debarasăm de clasica idee de a oferi cadouri preconcepute, banale.

 

Până acum am văzut tot felul de pachete, coșuri tocmai bune de făcut cadou. Dar în unele chiar lipsea ceva. Ceva important. Amintirea. Uneori nu este suficientă cutia cu bomboane sau sticla de vin. Parcă trebuie pusă acolo în coș și o amintire legată de om, de țară… de acolo de unde vine ea, amintirea.

Dacă până în urmă cu ceva timp vă aflați în ingrata postură de a nu reuși să alegeți cadoul perfect pentru o persoană dragă, acum a venit momentul să lăsați toată această muncă în slujba specialiștilor de la Art&Craft Design.

Pachete pot fi comandate fie așa cum sunt ele pe site, fie se pot personaliza în funcție de dorințele fiecărui client.

 

1

Pachet Fresh Style

 

2

Pachet mix

 

3

Pachet folclor

 

4

Pachet office

 

5

Pachet tradițional

 

6

Pachet Memories from Romania

 

Ceea ce ne oferă Art&Craft Design se diferențiază de restul opțiunilor printr-un grad sporit de calitate și tradiție. Toate aceste pachete corporate le găsiți aici.

… și vă mai spun doar atât: pentru toți iubitorii de artă populară și de obiecte tradiționale românești, pentru colecționarii împătimiți și, nu în ultimul rând, pentru cei care nu au timp și sunt în căutarea unui cadou original îl găsiți sigur la Art&Craft Design, magazinul care se află în toate aeroporturile din țară dar și în magazinul online www.artandcraft.ro.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram