Camera decorată în culori îndrăznețe îţi schimbă starea de spirit

Nimic nu schimbă starea de spirit decât o cameră decorată în culori îndrăznețe. Daca nu doresti sa-ti zugravesti peretii in culori vesele o poti face cu ajutorul mobilierului.

Culorile se comporta in trei moduri de baza: activ, pasiv si neutru. Poti potrivi cu usurinta culorile din fiecare camera cu gusturile tale personale si pentru scopul camerei. Culorile luminoase sunt expansive si aerisite, facand ca incaperea sa para mai mare si mai luminoasa. Culorile inchise sunt sofisticate si calde, acestea dau camerelor mari un aspect mai intim.

 

Cluster-by-colour-Tim-Young-0412-IH

Culorile din camerele din casa ta trebuie sa-ti scoata in evidenta personalitatea. In timp ce majoritatea dintre noi nu pot petrece prea mult timp gandindu-se ce culoare sa aleaga pentru o camera sau o alta, aceasta decizie afecteaza fiecare zi a vietii noastre. Culoare din camera ne poate influenta starea de spirit si gandurile. Culorile au o influenta in multe feluri, in funcție de varsta cuiva, de sex, de apartenenta etnica sau de climatul local. Anumite culori sau grupuri de culori au tendinta de a obtine o reactie similara la cei mai multi oameni – diferenta de ansamblu fiind in umbra sau sau tonurie utilizate.

Deci, atunci cand vine vorba de decorarea camerei, este important sa alegi culoarea cu intelepciune.

 

Neon-bedroom-with-blue-accents

Kids-home-office

 

Living-room-with-pink-table-legsfoto: Pinterest

3 thoughts on “Camera decorată în culori îndrăznețe îţi schimbă starea de spirit

  1. Pingback: tor2door onion

Comments are closed.