Menu

Când o să afli beneficiile, o să încerci și tu asta! De ce trebuie să congelezi lămâile

Bogată în vitamine, lămâia are proprietăţi terapeutice aproape miraculoase. Nu doar că ne ajută să eliminăm toxinele din organism, dar oamenii de ştiinţă susţin că are capacitatea de a ne feri de cancer şi chiar de a-l trata.

cc2bb18689f2bcfb76196e2a3fa8e207

Tot ce trebuie să faci este să congelezi o lămâie, apoi o dai pe răzătoare (cu tot cu coajă) şi o adaugi în salate, sucuri, ceaiuri etc. Nu doar că îmbunătăţeşte gustul acestora şi ne scapă de toxinele din organism, dar coaja lămâiei conţine de cinci ori mai multe vitamine decât sucul ei.

De asemenea, un nou studiu relevă că limonoida, un compus natural prezent în lămâi și în alte citrice, este foarte eficient în prevenirea, dar și tratarea cancerului. Acest compus se găsește preponderent în coaja lămâii și, potrivit cercetătorilor, este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia.

sursa: Euforia tv

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram