Care este rolul măştilor pentru calorifer

Primăvara cu vremea ei caldă şi îmbietoare se apropie. Acest lucru se observă nu doar în privința naturii care începe să prindă culoare, ci și în privința noastră.. Încet, încet ne simțim mai energici și dornici să facem lucruri pentru noi și locuința noastră. Astfel, odată cu ieșirea din iarnă începem să ne gândim la proiecte care să ne aducă noutate și confort din plin în propria viață. Orice proiect am demarat, primul este curăţenia şi reamenajarea casei: dormitoare, living şi de ce nu, baia.

De data aceasta vorbim despre mascarea caloriferelor. De ce alegem tot mai des să mascăm caloriferele.

Credit foto: Shutterstock via https://blog.romstal.ro/

3 motive pentru mascarea caloriferelor

  • În cele mai multe cazuri, mascarea caloriferelor se realizează în scop estetic, pentru o integrare cât mai agreabilă în decor, în scop funcțional, când este utilizată pentru depozitare sau expunere, respectiv pentru protecție, mai ales în casele în care sunt copii mici.
  • O mascare calorifer are şi avantaje, precum îmbogățirea spațiului cu noi piese de mobilier. Cu ajutorul acestei măşti, ai locuri noi de depozitare, poți mări glaful ferestrei sau poți transforma zona într-o banchetă practică și călduroasă.
  • Indiferent dacă locuința este decorată în stil modern sau clasic, masca de calorifer va conferi spațiului un caracter aparte. O mască, datorită diversităţii materialelor, culori și forme, se integrează perfect în peisaj, dând un plus de valoare aspectului camerei.

Avem sau nu, nevoie de calorifer în baie

Spațiul din baie trebuie gândit astfel încât să fie funcțional și estetic, întrucât este important să creezi o atmosferă plăcută. În funcţie de ce modele de bai avem putem să ne gândim şi la amenajarea lor – cadă, chiuvete, gresie, faianţă.

După ce o lungă perioadă au fost considerate un articol de lux, caloriferele portprosop au devenit o componentă din ce în ce mai căutată pentru băile moderne. Caloriferul oferă căldură, o atmosferă plăcută și elegantă în întreaga baie, dar și păstrează prosoapele calde și uscate.

Aşadar, caloriferul în baie este o necesitate, iar în cazul băilor mai puțin generoase ca dimensiuni, poziționarea acestuia pe perete este soluția optimă pentru eficientizarea spațiului.

44 thoughts on “Care este rolul măştilor pentru calorifer

  1. Thanks a lot for sharing this with all folks you really understand what you are speaking about!
    Bookmarked. Kindly additionally discuss with my site =).
    We may have a link change contract among us

Comments are closed.