Menu

Casa cu pian este o casă … și mai deosebită

Iubesc casele în care există un pian. Indiferent dacă sunt rustice, moderne, exclusiviste sau extravagante. Casa cu un pian în ea are ceva aparte.

Ideea este că din moment ce ai un pian în casă trebuie să știi și unde să-l amplasezi. În orice caz nu sub fereastră. Carcasa pianului este din lemn și de aceea trebuie protejat să nu cadă razele soarelui direct pe el, să fie ferit de umezeală și de schimbări bruste de temperatură. Dacă nu aveți alt loc pentru instalarea instrumentului, trebuie să evitați curentul de aer. Totodată, trebuie așezat departe și de sursa de căldură sau aerul condiționat.

pian 1

Pianul se amplasează într-o încăpere în care acustica este bună și nu există decalaje ale sunetului sau ecou. Locul ideal pentru pian este acela unde toate sunetele sunt produse fidel, fără ecou.

Dacă așezați obiecte grele, pot influența sunetul sau pot apărea vibrații deranjante. Este plăcut un buchet de flori într-o vază, dar este riscant dacă apa s-ar vărsa din întâmplare și ar pătrunde în cutia cu mecanisme. Părțile din metal ar putea rugini iar acțiunea ciocănelelor din pâslă ar putea fi îngreunată.

pian 2

 

pian 3

 

pian 4

 

pian 5

 

pian 6

 

pian 7

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram