Casa cu rost, locul unde îți găsești rostul

Recunosc, am aflat de Casa cu Rost de la o prietenă. Mi-a vorbit frumos despre acest loc de întâlniri … deschis în aceste vremuri când tinerii sunt din ce în ce mai ademeniți de mall-urile din marile orașe. Parcurile, centrele comerciale şi stadioanele atrag permanent tineri dornici de socializare. Evident aici sunt incluse și restaurantele.

Aceste locuri vor rămâne mai tot timpul în topul locurilor de socializare, numai că foarte repede vin din urmă, sper eu, ceainăriile, librăriile, ceea ce este senzațional. Acest tip socializarea, acest proces de împrietenire și cunoaștere, merită un top de cinste.

Deci să vă spun eu prima mea impresie despre acest loc, un loc pe placul meu. Casa cu Rost, o ceainărie-librărie, un adevărat centru de proiecte culturale, sociale și de formare. Un adevărat cuib de prieteni, o oază de bucurie. Multe evenimente legate de tradiție, multe momente în care poți afla lucruri despre care doar bunica sau mama ți-ar putea povesti.

2
Bucureşti, Calea Victoriei nr. 155, bl. D1, tronson 8, etaj intermediar (intrarea de pe str. Buzesti, vizavi de agentia Tarom)

Ceaiul, cafeaua, apa, biscuitii, fursecurile, alunele, muzica şi internetul sunt din partea casei. Cărţile şi bunătăţile gastronomice (produse bio certificate internaţional, produse handmade şi produse mănăstireşti), pe care le veţi vrea acasă, au şi ele preţul lor, desigur. La toate acestea se adaugă o ofertă variată carte, dar şi de zacuşte, gemuri, dulceţuri, siropuri, leacuri din plante pentru tot felul de afecţiuni, săpunuri de casă etc.

5
Programul este de luni până vineri, de la ora 10.00 la ora 21.00. La sfârşitul săptămânii au loc ateliere, cursuri şi alte evenimente

3

 

1
Jurnalist, poet, prozator şi editor, Claudiu Târziu a pus bazele acestei ceainării-librării, care deși și-a deschis ușa la începutul anului se bucură de foarte mulți vizitatori

7

8

9

10

11

12

13

foto: Casa cu rost

 

5 thoughts on “Casa cu rost, locul unde îți găsești rostul

  1. Superb! Sper sa ajung si eu pe acolo! Le-am cunoscut pe doamne la sezatoarea din Bucuresti!

Comments are closed.