Menu

Câștig pe toată linia cu supele Rollton. Ține de foame și te plimbă prin Europa

Ciorbele și supele sunt atuul meu principal, numai că lipsa de timp mă face de multe ori să mă opresc destul de des la restaurant să mănânc. Asta doar în cursul săptămânii, că în week-end gătesc, și gătesc zic eu, destul de bine. Despre mesele din cursul săptămânii pot să vă spun că mereu sunt pe repede înainte. Dar faptul că nu am timp nu înseamnă cu nu îmi ajunge să inventez câte o mâncare și când n-am nicio invenție apelez la supele instant. Sunt la îndemână, nu sunt scumpe și sunt foarte gustoase. Recent, am descoperit supele Rollton chiar în trei variante – fidea cu gust de legume, fidea cu gust de pui și fidea cu gust de vită.   Fideaua instant cu gust de pui este una din supele mele preferate. Nu vreau să vă conving că aceasta este cea mai bună, voi le puteți încerca pe toate, că de altfel și eu am făcut la fel. Așa că atunci când ajungi acasă destul de înfometat sau în mare criză de timp apelezi la supa instant. Mai mult, fiecare plic de supă conţine şi un condiment. După părerea mea, condimentele acestea fac tot gustul supei.  

Supa instant, supa ce poate fi preparată în 5 minute

    Cum se face supa instant nu cred ca trebuie să vă spun eu. Singurul lucru important în realizarea acestei supe este că se prepară în maximum 5 minute. Și în felul acesta îți poți potoli foamea. După ce stingi focul, poți să presări pe deasupra și niște pătrunjel tăiat mărunt.     De asemenea, dacă ați cumpărat vreun pachet de supă instant marca Rollton trebuie să știți că în această perioadă se desfășoară un concurs important. Detalii găsiți aici. sau pe pagina de facebook Rollton România.       Deși supa se mănâncă cu lingura, mâncând supă Rollton poți câștiga cu furculița. Așadar, urmărește Furculița cu Rollton până pe 31 decembrie 2018 și cu puțin noroc poți câștiga foarte multe premii. Zilnic se pun la bătaie 100 Tasty Boxes, 3 JBL speakers și săptămânal un voucher de vacanță într-o țară din Europa. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți online pe www.promorollton.ro  sau prin SMS la 1740 codul unic care poate fi găsit în pachetul Rollton.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram