Menu

Câteva idei de cadouri de Crăciun, pentru El şi pentru Ea

Pentru că nu mai este mult până la Moş Nicolae, dar nici până la Crăciun nu mai este o eternitate, garantat nu cred că este o persoană care să nu intre în febra cumpărăturilor. Aşa că ştim bine în luna decembrie avem de luptat cu cadourile, care evident sunt o tradiţie – să dăruim, dar să şi primim.

Dacă eşti în pană de idei şi vrei să cumperi un cadou pentru iubitul tău sau iubita ta îţi dau eu o idee.  Şi nu uita, gestul contează.

Aşadar, nu te complica!

 

 

Ce-ai zice de un parfum pentru iubitul tău, soţul tău? Parfumul este întotdeauna binevenit, este modul cel mai potrivit pentru a-ţi exprima dragostea, nu crezi? Tuturor ne plac parfumurile, şi mai ales cele de calitate. Parfumurile bărbăteşti sunt la mare căutare în această perioadă.

Pentru iubita ta îţi sugerez câteva cosmetice. Atenţie la ele, musai să fie nişte cosmetice originale.  Cosmeticele sunt cadouri practice, pe care le poți dărui având certitudinea că nu vei da greș! Vorbim aici de seturile unice de cosmetice, de care toată lumea va fi încântată. Avantajul acestora este faptul că sunt produse de marcă, arată extraordinar de bine, sunt practice şi toate destinatarele vor fi încânte de primirea unui astfel de cadou.

Lângă un parfum sau un set de cosmetice ţine minte că foarte uşor poţi ataşa şi o carte. Ce ar fi dacă în locul unui roman clasic, ai face cadou o carte de bucate ori o enciclopedie cu diferite curente în pictură sau arhitectură sau cărţile motivaţionale.

 

 

Nu vrei o carte? Ce-ai zice de un cadou personalizat. Cumpără o cană cu iniţiale sau nume, un tricou imprimat cu numele sau de ce nu …. cu un mesaj mai mult sau mai puţin subtil. Mai poţi să duci la gravat o tabacheră de argint sau chiar un ceas.

Celei mai bune prietene care vrea să slăbească, dar nu are destulă voinţă, cumpără-i un abonament la o sala de fitness. La un aparat de fotografiat te-ai gândit? Orcine vrea să-şi păstreze amintirile! Separat sau asociate la cadou, poţi să dăruieşti un album de fotografii sau o ramă frumos lucrată. Iubitorilor de muzică le poţi cumpăra, pe lângă un CD, un suport de CD-uri.

Indiferent la ce cadou te vei opri să cumperi nu uita şi de clasica sticlă de vin bun sau o şampanie şi la cutiile cu bomboane.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram