Menu

Ce căciuli se poartă în această iarnă

Căciula, nu uita căciula. Şi şosete. Să-ţi iei o pereche de şosete mai groase. Iarna este foarte frig. Sigur ți s-a întâmplat măcar o dată, în copilărie, să îți dai căciula jos din cap, iarna, cum ai ieșit din vizorul părinţilor.

Vremurile au trecut, iar acum căciulile sunt la mare modă, la fel şi foarte multe modele de sosete lungi. Groase, colorate, lungi.

Indiferent că o porți pentru a ascunde un păr rebel sau pentru a face față frigului, căciula este un accesoriu necesar în timpul iernii.

Sezonul trecut s-au purtat fesurile tricotate cu ciucuri și au rămas în tendințe și în această iarnă. Dacă ești genul care preferă accesoriile îndrăznețe, poartă caciuli cu pietre aplicate.

De asemenea, în această iarnă se poartă beretele, celebrele accesorii specifice franțuzoaicelor. Sunt potrivite mai ales la ținute elegante. Dacă nu îți plac, o altă opțiune la fel de elegantă este căciula din blană naturală sau artificială.Dacă vrei să ieși în evidență, optează pentru un fes într-o culoare aprinsă. Roșu, albastru electric sau roz sunt cele mai potrivite culori.

One comment

  1. Kiratty spune:

    Keyword คำว่า “รับทำ SEO” ติดอันดับ 1 มานานกว่า 6 เดือน
    ซึ่งเป็น Keyword อันดับ 1 ในวงการ Agency แสดงให้เห็นถึงประสิทธิภาพของทีม Blackcat ที่จะสามารถทำให้คีย์เวิร์ดของคุณติดอันดับอยู่บนหน้าแรกได้อย่างแน่นอน รับทำ seo

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram