Menu

Ce cadou să îi oferi IUBITULUI, în funcţie de durata relaţiei voastre!

Probabil că te-ai întrebat, de nenumărate ori, ce cadou ar trebui să îi oferi iubitului tău, cu diverse ocazii: de ziua lui de naştere, onomastică sau de aniversarea relaţiei voastre. Decizia poate fi una dificilă, atât în cazul în care relaţia este la început, cât şi atunci când sunteţi împreună de foarte multă vreme. Dacă te regăseşti în această situaţie, citeşte acest articol până la final, pentru un plus de inspiraţie!

Iată cu ce cadouri NU poţi să dai greş, în funcţie de durata RELAŢIEI voastre!

  •  Câteva săptămâni

Dacă relaţia voastră este încă proaspătă, înseamnă că sunteţi extrem de îndrăgostiţi! Această perioadă este minunată, căci entuziasmul descoperirii partenerului este un sentiment unic. Cu toate acestea, este posibil să nu îţi cunoşti încă iubitul suficient de bine pentru a pregăti un cadou personal, care să intuiască exact interesele sale. De aceea, este recomandat să alegi o variantă clasică şi sigură, precum piese vestimentare sau accesorii. De exemplu, poţi să intri pe https://www.bman.ro/pachete-cadou pentru câteva idei şi să achiziţionezi un set de tricouri polo sau, dacă prietenul tău adoptă un stil mai elegant, un set format din cravată, batistă şi butoni. Chiar dacă nu sunteţi de mult timp împreună, poţi observa şi analiza stilul său vestimentar, pentru a lua o decizie inspirată, pe care o va aprecia, cu siguranţă!

 

 

  •  Câteva luni

Dacă aveţi, deja, câteva luni de relaţie, înseamnă că ai început să îţi cunoşti mai bine partenerul, să ştii ce pasiuni are, ce îi place să facă în timpul liber şi ce dorinţe are. Aşadar, poţi folosi aceste detalii, pentru a concepe un cadou personalizat, special pentru el. De exemplu, dacă e pasionat de sport, îi poţi oferi un echipament nou pentru sală sau o pereche de adidaşi. În cazul în care îl pasionează muzica, surprinde-l cu unul dintre albumele sale preferate sau, dacă vrei să inovezi, creează chiar tu un playlist special, cu melodiile voastre favorite. Cu certitudine, va fi un dar pe care îl va păstra şi îl va aprecia mereu!

 

 

  •  Mai mult de 2 ani

În cazul în care relaţia ta cu partenerul este de lungă durată şi deja aveţi în comun câţiva ani, lucrurile se pot simplifica, pentru că îţi cunoşti iubitul extrem de bine şi ştii exact ce i-ar plăcea să primească şi, din contră, ce nu l-ar impresiona prea tare. Cu toate acestea, poate fi greu de făcut o alegere pentru că, cel mai probabil, de-a lungul timpului i-ai oferit deja numeroase cadouri. Soluţia perfectă este să găseşti ceva de care partenerul tău este pasionat extrem de mult. Încearcă să nu îi oferi un obiect, ci să te axezi pe experienţe trăite împreună. Acestea vor fi primite cu mai multă bucurie!

 

 

Aşadar, dacă se apropie ziua iubitului tău, ţine cont de aceste aspecte şi, în mod clar, vei găsi varianta ideală!

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram