Ce culori să porți de Revelion ca să-ți meargă bine tot anul

Pregătirile în casele noastre au început deja pentru sărbători și am decis să vă venim în ajutor cu idei în legătură cu noaptea dintre ani. Anul 2022 a fost unul deosebit, și nu neapărat într-un sens bun, iar pentru că acum se termină trebuie să fim cu atât mai atenți cum intrăm în 2023.

Să alegi rochia, sau ținuta perfectă de Revelion, ar putea să fie misiunea cea mai dificilă de la final de an. Poate chiar şi împodobitul bradului, pentru că şi acesta se accesorizează de la an la an.

Care sunt culorile norocoase pe care trebuie să le purtăm de Revelion

Culorile sunt energie, ele ne influențează starea, ne vin bine sau nu și ne fac să ne simțim într-un fel anume, fie că suntem conștienți sau nu de asta.

Albastru este culoarea apei și a cerului, deosebită și prezentă în jurul nostru, iar în unele țări din Europa se consideră că o lumânare albastră aprinsă în casă are efect energetic de a scădea febra. În noaptea de Revelion însă are efectul de a aduce optimismul, sănătatea și alegerile înțelepte de partea ta.

Rozul poate aduce norocul în calea ta, îți dă curaj și atrage iubirea.

Albul este indicat să fie purtat de acei oameni care au nevoie de noi oportunități, noi începuturi și noi relații de orice fel.

Galbenul vă ajută să ieșiți din anumite blocaje financiare și vă aduce în drum rezolvarea problemelor.

Auriul în general atrage abundență. Această poate fi de mai multe feluri: abundență financiară, abundență de sentimente frumoase, abundență în familie.

Roșu pentru pasiune. Nu degeaba se spune că în noaptea de Anul Nou, dacă vrei să ai parte de dragoste e musai să ai la tine ceva de culoare roșie. În general este ales un articol de lenjerie, care să rămână ascuns privirilor dar să respecte tradiția aceasta. Ei bine, de ce nu o rochie de culoare roșie? Sau o pereche de pantofi la care să asortezi rujul? Maro ciocolatiu pentru stabilitate

Revelionul, ocazie rară când purtarea unei culori îţi poate influența viitorul

Revelionul este o ocazie rară când purtarea unei culori poate influența viitorul. Dacă simți că ai nevoie de stabilitate în viața ta în anul următor, poartă cu încredere maro ciocolatiu. Iar dacă accesorizezi cu auriu este pur și simplu perfect!

Obiceiul purtării lenjeriei intime de Revelion vine din perioada medievală

Obiceiul purtării lenjeriei intime de Revelion a pornit încă din perioada medievală. În acea perioadă, culoarea roșie era blamată și asociată cu forțele răului, însă lucrurile de schimbau de Anul Nou, iar despre roșu se spunea că aduce noroc de Revelion. Un obicei extrem de cunoscut în Turcia este legat de lenjeria roșie. Locuitorii obișnuiesc să ofere cadou lenjerie intimă roșie de Revelion persoanelor dragi.

Dacă vă gândeaţi că doar femeile trebuie să poarte roşu de Revelion, ei bine trebuie să ştiţi că şi bărbaţii pot face asta, pentru că se spune că acest lucru îi va ajuta în viața amoroasă.

Despre lenjeria intimă de Revelion se spune că aduce prosperitate, noroc în cuplu și în relație, precum și în noul an.

Daca vrei să ieşi în evidenţă în noaptea de Revelion şi vrei să atragi de partea ta numai gânduri pozitive, optimism şi voie bună, atunci o rochie satinata este alegerea perfectă. Poţi opta pentru un model de rochie de seară din tulle, cu aplicaţii strălucitoare în partea superioară şi mult volum în partea inferioară.

Dacă alegi ca rochia să fie roşie, atunci trebuie să ştii că roşul este culoarea focului, a pasiuni şi a sexualităţii, iar atunci când alegi să porţi o piesă vestimentară în această culoare, inclusiv geci dama iarna, începi să ai mai multă încredere în tine, în puterea de seducţie şi simţi o revitalizare rapidă a simţurilor. Purtată în noaptea de Revelion, culoarea roşu aduce mult noroc, putere interioară, ambiţie şi determinare în urmarea visurilor şi obiectivelor stabilite pentru anul următor.

Violet pentru respect – Culoarea violet de Anul Nou îți aduce respectul în anul ce vine.

Portocaliu pentru fericire – Coraiul și portocaliul aduc fericire. Fericirea este cea care îți lipsește și pe care ți-o dorești? Atunci o poți invoca purtând această culoare vibrantă.

Toate aceste culori pot fi și combinate armonios într-o ținută.

Comentarii

  1. Reba Fleurantin

    […]very handful of internet websites that occur to be detailed beneath, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

  2. pug dog puppy spune:

    If you are looking to buy a baby pug, Black and white pugs, Mini pug puppies for sale, Black and tan pug for sale, Teacup pug puppies for sale, Female pug puppies, pug puppies for sale, pug puppies for sale near me, pug puppies for sale under $500 near me.

    Pug puppies for sale near me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *