Menu

Ce genţi se poartă în primăvara anului 2018

Aţi văzut că într-o bună zi a venit şi primăvara? Aşa că trecem la garderoba de primăvară. Rochiţe, pantofi şi genţi. În alcătuirea unei ținute, orice aspect contează, asta este foarte clar.

 

Culoarea anului o ştiţi. 2018 revoluţionează lumea modei şi aduce în prim-plan ultra violetul, iar piesa de rezistenţă în garderobă este geanta, cum bine ştie orice femeie.

 

 

Ce genţi se poartă în această primăvară?

 

În primul rând genţile cu accesorii multe, dar foarte multe. În această primăvară, aceste modele se poartă atât la ținute casual, cât și la cele elegante. Să nu te sperie în această primăvară modele cu mai mult sclipici și elemente metalice, decât în alţi ani.

Primăvara anului 2018 vine cu o paletă extrem de generoasă în privinţa genţilor din piele naturală şi piele întorsă.

 

1. Genţi din piele naturală în foarte multe forme geometrice

Anul acesta trebuie să reînnoim colecția genților cu modele din piele naturală.

 

 2. Genţile, plicurile, rucsacurile colorate sau cu imprimeuri diverse

În materie de culori, se poartă gențile și poșetele argintii și aurii, poșetele albastre sau bleumarin din piele naturală sau întoarsă, plicurile  dar şi gențile de culoare bej, crem sau albe. Anul acesta se poartă și gențile de damă galbene, mov, gri, verzi sau roșii. Pe lângă culori, în 2018 se poartă şi imprimeurile florale sau modele vesele și broșe pe genți!

 

3. Stilul office sau cel de seară este readaptat

Noutate în ceea ce priveşte acest stil este geanta tip cutie, minimaliste, care descurajează să cari după tine toate actele. Geanta cu aspect peticit. Este un alt model de geantă în mare vogă în această primăvară. Bucăţile colorate de piele de diferite forme formează acum un motiv geometric minunat.

 

 

 

 

4. Evident la toate aceste genţi putem asorta acum şi geanta de laptop.

Şi nu, geanta de laptop nu este una universală. Spre deosebire de gentile laptop pentru bărbaţi, sau cele universale, o geantă laptop de damă are o forma ceva mai diferită, în sensul că se asemenea mult cu o poşetă, are colţurile rotunjite, mânerele mai lungi şi în cele mai multe cazuri nici măcar nu îţi dai sama că este o geantă de laptop, ci pur şi simplu o geantă. Prin urmare, atunci când decizi să-ţi cumperi o geantă pentru laptopul tău e bine să ai în vedere calitatea acesteia, dar şi cât de practică este, mă refer aici la compartimentarea ei.

 

Aşadar, pregătește-te pentru sezonul 2018, în care pielea naturală și cea întoarsă se completează reciproc.

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram